Στην αγορά κυκλοφορούν πλήθος θηκών για κινητά τηλέφωνα που υπόσχονται να προσφέρουν προστασία σε περίπτωση πτώσης. Ωστόσο, η Honda έρχεται να ρίξει μια φαινομενικά παράδοξη ιδέα για την απόλυτη προστασία του κινητού με ένα διαφημιστικό βίντεο που κυκλοφόρησε.

Φυσικά η Honda δεν κατασκευάζει θήκες κινητών. Το βίντεο που μπορείτε να δείτε παρακάτω είναι η φανταστική ιστορία ενός εφευρέτη που εμπνέεται από τη σειρά Honda Motors N για να λύσει το πρόβλημα των ευπαθών smartphones με τη χρήση αερόσακου!

Μπορεί το βίντεο να είναι προϊόν φαντασίας, δεν ισχύει όμως το ίδιο και με τη θήκη, η οποία είναι υπαρκτή! Η θήκη διαθέτει μια σειρά έξι μικρών αερόσακων τοποθετημένων γύρω από τη συσκευή. Οι αερόσακοι ενεργοποιούνται οταν ο μηχανισμός που βασίζεται σε επιταχυνσιόμετρο «καταλάβει» ότι σημειώνεται πτώση…

Η συγκεκριμένη θήκη θα είχε βέβαια πολλά αρνητικά όπως το μεγάλο μέγεθος, το υψηλό κόστος κατασκευής αλλά και επαναφοράς μετά από μια πτώση και βέβαια τον κίνδυνο της ενεργοποίησης του μηχανισμού από σφάλμα.

 

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.