Την ώρα που την Puma την ξέρουμε για τα sneakers της εδώ και 65 χρόνια, ώρα να τη μάθουμε και για τα speakers, αφού τα Puma Soundchuck Bluetooth έχουν βαλθεί να αλλάξουν όσα ξέρουμε για τη φίρμα.

Ελκυστικά στο μάτι με τον κομψό σχεδιασμό τους που παραπέμπει ευθέως σε nunchucks, τα ασύρματα ηχεία με τον πραγματικό στέρεο ήχο φιλοδοξούν να φέρουν το «τρελιάρικο» στιλ στον ήχο μας.

Την ώρα λοιπόν που κάθε φίρμα που σέβεται τον εαυτό της έχει ρίξει στην αγορά Bluetooth ηχεία το 2013, μια από τις καλύτερες απόπειρες είναι αναμφίβολα τα Puma Soundchuck, αφού η εταιρία δεν είναι ξένη στη μουσική σκηνή.

Όταν λοιπόν τα σπορ και το lifestyle πάνε χέρι-χέρι, τα ηχεία Soundchuck, εμπνευσμένα κατευθείαν από τον χώρο των πολεμικών τεχνών, πάνε το πράγμα στο αμέσως επόμενο επίπεδο.

«Η μουσική είναι τεράστιο κομμάτι του DNA της Puma», λέει ο πρόεδρος της Puma Βορείου Αμερικής Jay Piccola, «το να επεκτείνουμε λοιπόν τα προϊόντα ήχου μας με τα νέα Puma Soundchuck έχει μεγάλο νόημα για τη φίρμα μας».

Πανάλαφρα και υπέροχα, τα δύο κυκλικά ηχεία διαθέτουν ακόμα και μαγνήτες για να τα συνδέετε μεταξύ τους. Τι γιατί; Για την ηχητική απόλαυση!

Διαθέσιμα σε 6 χρώματα, η τιμή τους κυμαίνεται στα 95 ευρώ…