Ο Devotec Fuel Micro Charger παρουσιάστηκε στην ιστοσελίδα χρηματοδοτήσεων Kickstarter και χαρακτηρίζεται από τους δημιουργούς του ως ο μικρότερος φορητός φορτιστής για κινητές συσκευές στον κόσμο!

Πρόκειται για ένα πρότζεκτ που έχει ήδη καταφέρει να συγκεντρώσει 17.561 δολάρια, από τις 20.000 χιλιάδες δολάρια που είναι ο στόχος του και με 24 ημέρες να απομένουν, είναι βέβαιο πως θα καταφέρει να φτάσει στην αγορά.

Έχει το μέγεθος ενός μπρελόκ, με τις διαστάσεις του να είναι 3,3cm x 2,3cm x 1,2 cm, ενώ διαθέτει επαναφορτιζόμενη μπαταρία 220mAh που μπορεί να προσφέρει έως και 20-30 λεπτά επιπλέον χρόνου ομιλίας ή μερικές ώρες αναμονής.

Διαθέτει θύρα microUSB που του επιτρέπει να είναι συμβατός σχεδόν με όλες τις συσκευές της αγοράς, ενώ η Devotec Industries, η εταιρεία που κρύβεται πίσω από το νέο gadget, έχει ήδη ανακοινώσει πως αναπτύσσει και μία έκδοση για το iPhone.

Μάλιστα, η εταιρία δίνει τη δυνατότητα σε όποιον επιθυμεί να αποκτήσει το νέο φορτιστή χρηματοδοτώντας το πρότζεκτ με 15 δολάρια, τη στιγμή που υπολογίζεται πως η τιμή του στην αγορά θα είναι κοντά στα 28 δολάρια (μαζί με τα μεταφορικά) για χώρες εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών.