Πέρασε κιόλας ένας χρόνος από την ημέρα που το Android Market μετονομάστηκε σε Google Play, με την εταιρία να το γιορτάζει προσφέροντας στους χρήστες της πολλά δώρα και μεγάλες προσφορές σε εφαρμογές ή επιπρόσθετο υλικό.

Οι προσφορές θα διαρκέσουν μία εβδομάδα, με πολλά στούντιο ανάπτυξης εφαρμογών αλλά και μεμονωμένους προγραμματιστές να τιμούν τα πρώτα γενέθλια του ηλεκτρονικού καταστήματος, με την κυκλοφορία επετειακού περιεχομένου στις εφαρμογές τους.

Στην αφιερωμένη ιστοσελίδα της Google για το γεγονός, μπορεί κανείς να βρει δωρεάν παιχνίδια και επιπρόσθετο υλικό, προσφορές σε πολλές επί πληρωμή εφαρμογές αλλά και δωροεπιταγές για το ηλεκτρονικό κατάστημα. Πολλές επιλογές δεν είναι διαθέσιμες για την ελληνική αγορά, όμως κατά τη διάρκεια της εβδομάδας είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν προσφορές και για τη χώρα μας.

Μάλιστα, παρουσιάζεται και ένα βίντεο στο οποίο πολλοί σημαντικοί προγραμματιστές εφαρμογών εύχονται χρόνια πολλά στην εταιρία, παρουσιάζοντας ο καθένας τις δικές του προσφορές για την εορταστική εβδομάδα της Google.