Η Google για να τιμήσει την 85η απονομή των βραβείων Όσκαρ, αποφάσισε να δημιουργήσει μία ιστοσελίδα καθαρά αφιερωμένη στο θεσμό, που θα παρέχει όλες τις πληροφορίες της τελετής αλλά και των συμμετεχόντων.

Στη νέα σελίδα μπορεί κανείς να βρει τις υποψηφιότητες σε όλες τις κατηγορίες, με την προσθήκη βίντεο και επιπλέον πληροφοριών για την κάθε μία.

Φυσικά, δεν θα μπορούσε να μη δώσει και τα δικά της προγνωστικά, με βάση αποτελέσματα από τις αναζητήσεις που έχει δεχθεί η μηχανή της.

Ακόμα, με την ευκαιρία κυκλοφόρησε και ένα βίντεο – αφιέρωμα που περιέχει αποσπάσματα από τις καλύτερες ταινίες του 2012, στις οποίες περιλαμβάνονται φιλμ όπως το Skyfall, Django, Argo, Life of Pi, The Dark Knight Rises, The Hobbit, Spider Man, Prometheus και πολλές άλλες.

Τέλος, να αναφέρουμε πως η Google έχει οργανώσει και την πλήρη κάλυψη της εκδήλωσης, προτείνοντας μάλιστα να πάρουμε μία γεύση του χώρου, με τη βοήθεια των Google Maps και της (σχετικά) νέας δυνατότητας για περιήγηση στους εσωτερικούς χώρους κτιρίων.