Η γερμανική ιστοσελίδα mobilegeeks.de δημοσίευσε φωτογραφία από μια λίστα, στην οποία φαίνονται οι προτεινόμενες τιμές λιανικής του iPad Mini. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, η φωτογραφία δημοσιεύτηκε σε γερμανικό blog και πηγή της είναι το απόθεμα καταστημάτων της Media Markt και της Saturn.

Η λίστα αρχικά διαψεύδει φήμες που ήθελαν το iPad Mini να κυκλοφορεί μόνο σε έκδοση WiFi, ενώ αποκαλύπτει πως θα κυκλοφορήσει με χωρητικότητα 8GB, 16GB, 32GB και 64GB και με συνδεσιμότητα WiFi ή WiFi και 3G. Κάθε έκδοση θα κυκλοφορήσει σε δυο χρώματα, άσπρο και μαύρο.

Το φθηνότερο iPad Mini, στην έκδοση WiFi με 8GB, θα κοστίζει 249 ευρώ, ενώ αναλόγως της χωρητικότητας του καθώς και της υποστήριξης συνδεσιμότητας 3G η τιμή του θα ανεβαίνει έως τα 649 ευρώ. Αναλυτικά οι τιμές και τα χαρακτηριστικά των διαφορετικών εκδόσεων είναι οι εξής:

Apple iPad Mini 8GB WiFi: 249 ευρώ, WiFi/3G: 349 ευρώ
Apple iPad Mini 16GB WiFi: 349 ευρώ, WiFi/3G: 449 ευρώ
Apple iPad Mini 32GB WiFi: 449 ευρώ, WiFi/3G: 549 ευρώ
Apple iPad Mini 64GB WiFi: 549 ευρώ, WiFi/3G: 649 ευρώ

Το αν τελικά η εταιρεία θα διατηρήσει αυτές τις τιμές κατά την κυκλοφορία της συσκευής θα το μάθουμε στην παρουσίαση της συσκευής, η οποία φημολογείται πως θα πραγματοποιηθεί στις 23 Οκτωβρίου.

Με τόσο χαμηλό κόστος, τουλάχιστον στις εκδόσεις των 8GB και 16GB, η Apple θα μπορεί σίγουρα να ανταγωνιστεί αντίστοιχα tablets άλλων εταιρειών με ίδιες αλλά και χαμηλότερες τιμές, όπως το Google Nexus 7 ή το Amazon Kindle Fire HD.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.