Τα φετινά Χριστούγεννα, οι συνδρομητές κινητής και σταθερής τηλεφωνίας αλλά και όσοι διαθέτουν πρόσβαση σε adsl internet και επιλέξουν να μεταφερθούν στο δίκτυο της Vodafone και της hellas online θα επωφεληθούν ειδικών εκπτωτικών προσφορών.

Εξασφαλίζοντας οικονομία για τους συνδρομητές, όσοι επιλέξουν να φέρουν τα κινητά της οικογένειάς τους στη Vodafone και τα συνδυάσουν με σταθερό και adsl internet hellas online, θα δουν τα έξοδα τους να μειώνονται από 150 μέχρι και 750 ευρώ.

Οι προσφορές από τις οποίες θα επωφεληθούν οι νέοι πελάτες, αφορούν σε έκπτωση έως 9,20 ευρώ στο σταθερό και adsl internet hellas online, κάθε μήνα, για ολόκληρο το 2012.

Ακόμη, προσφέρεται έκπτωση έως 15 ευρώ σε ένα από τα οικογενειακά κινητά Vodafone, κάθε μήνα, για πάντα και έως 20 ευρώ το μήνα έκπτωση σε όλα τα κινητά με το οικογενειακό πακέτο επίσης για πάντα!

Όσο για τις οικογένειες που έχουν ήδη εμπιστευθεί την Vodafone και την hellas online για κινητά, σταθερό και internet, θα αποκτήσουν αυτόματα την επιπλέον έκπτωση για όλο το 2012.

Η Vodafone και η hellas online δίνουν τη δυνατότητα σε όλους να μπορούν να επικοινωνούν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα, χρησιμοποιώντας ελεύθερα κινητό, σταθερό και internet, χωρίς να σκέφτονται τα έξοδα της επικοινωνίας.