Οι οθόνες αφής έφεραν μία πραγματική επανάσταση στον χώρο της κινητής τηλεφωνίας και απ’ ότι φαίνεται η Nokia ετοιμάζεται να φέρει τη νέα επανάσταση με τις εύκαμπτες οθόνες!

Στην εκδήλωση Nokia World, πέρα από τα πρώτα κινητά της εταιρείας με λειτουργικό Windows, παρουσιάστηκε και ένα πρωτότυπο πρότυπο ενός flex-phone, το οποίο ομολογουμένως όπως θα δείτε και εσείς στο βίντεο φαίνεται αρκετά proho!

Η αλληλεπίδραση με τη λύγισμα του τηλεφώνου επιτρέπει στον χρήστη να σκρολάρει στην οθόνη, ανάλογα με το ποια άκρη θα λυγίσει και να ζουμάρει και το αντίθετο με το λύγισμα στη μέση της οθόνης και πάλι ανάλογα μπροστά ή πίσω.

Αν και ακόμα βρίσκεται σε πειραματικό στάδιο και οι υπεύθυνοι της Nokia δεν φαίνονται πρόθυμοι να μιλήσουν περισσότερο για την τεχνολογία που κρύβεται από πίσω ή το πότε είναι πιθανό να κυκλοφορήσει, το σίγουρο είναι ότι τράβηξε τα βλέμματα! Φανταστείτε τις εφαρμογές που μπορεί να έχει και τις εφαρμογές που θα βγουν για το ίδιο με το νέο τρόπο αλληλεπίδρασης.

Προς το παρόν ίσως ακούγεται λίγο άβολο ή διαφορετικό, αλλά έτσι δεν έγινε και όταν έγινε το μεγάλο μπαμ με τις οθόνες αφής;