Το «ιπτάμενο» selfie stick

Δείτε τη νέα συσκευή για τις φωτογραφίες


ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑGADGETS
21:24
31/03/2016
Το «ιπτάμενο» selfie stick
3
loading

Η μόδα των selfies φωτογραφιών φέρνει συνεχώς νέα προϊόντα στην αγορά. Μετά το selfie stick που επιτρέπει σε κάποιον να τραβήξει φωτογραφία από μεγαλύτερη απόσταση, τώρα έρχεται το «ιπτάμενο» selfie stick, όπως αποκαλείται, που θα... πετάει προκειμένου να βγει η φωτογραφία που θέλει ο χρήστης!

Κατασκευασμένο από μια αυστραλιανή εταιρεία, την IoT Group, το εργαλείο ROAM-e ξεκίνησε να προπωλείται την Πέμπτη και θα είναι διαθέσιμο στα χέρια των καταναλωτών τον Ιούνιο.

Σύμφωνα με τον Ian Duffell, διευθυντή της εταιρείας, το πρόβλημα με το κλασικό selfie stick είναι ότι περιορίζει το χρήστη στο να βγάλει μια φωτογραφία από μια συγκεκριμένη απόσταση και σκοπός του νέου αυτού project είναι να άρει οποιονδήποτε περιορισμό.

Όντας συνδεδεμένο ασύρματα με το κινητό, το ROAM-e θα μπορεί να προγραμματιστεί με τη διαδικασία αναγνώρισης προσώπου και να βγάζει φωτογραφίες ακόμη και από απόσταση 25 μέτρων. Μπορεί επίσης να βγάλει πανοραμικές φωτογραφίες και βίντεο έως 20 λεπτών ανά πτήση. Επιπλέον, η συσκευή θα διπλώνεται καθώς το όραμα των δημιουργών είναι να χωράει σε μια τσάντα ή ακόμη και σε μια τσέπη για να μπορεί να μεταφερθεί παντού. Δεν ήθελαν, όπως λένε εκπρόσωποι της εταιρείας, να ξεπερνάει το μέγεθος ενός μπουκαλιού νερού, ώστε να είναι εύχρηστο.

Επιπλέον, η εταιρεία προσπαθεί να βάλει μια διαχωριστική γραμμή ανάμεσα στα κλασικά drones και σε αυτό το νέο εργαλείο λέγοντας ότι είναι σχεδιασμένο για να λειτουργεί στον ιδιωτικό χώρο του καθένα, απλά για φωτογραφίες και selfies από μακριά. Οι ίδιοι χαρακτηρίζουν τη συσκευή ως μια «ιπτάμενη κάμερα» και θέλουν να ανταγωνιστούν άλλες φωτογραφικές μηχανές κι όχι drones.

Η συσκευή θα κοστίζει 349 δολάρια και ο Duffell δήλωσε ότι ελπίζει ότι θα γίνει το νέο αγαπημένο εργαλείο των χρηστών για selfies. Μάλιστα ο εκπρόσωπος αναφέρει ότι θα ήθελε κάποια στιγμή οι θαυμαστές της φωτογραφίας να λένε «Βγάλε μια ROAM-e» αντί για «Βγάλε μια selfie». SelfieStick2 SelfieStick3 SelfieStick4

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

3
σχόλια
 1. avatar Social Distortion

  Καιρός να βγάλω την σφεντόνα απο την αποθήκη.

  1. avatar χοχοχοχο

   Για σιγουριά χτύπα το control center:)

  2. avatar Ζω

   Χαχαχαχαχαααααααα !! Πολύ καλή ιδέα. Λέω να σε αντιγράψω και αν μου ξεφύγει και καμία πέτρα και αντί του stick χτυπήσω τον φωτογραφιζόμενο , δεν θα είναι καθόλου τυχαίο

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει