Πείτε ότι έγινε, γιατί είμαστε πάρα πολύ κοντά σε root access με ένα κλικ στο Sony Ericsson Arc και όχι μόνο. Ήδη κυκλοφορεί το πρώτο OS dump από το νέο Android 2.3 κινητό με την καταπληκτική κάμερα. Με λίγα λόγια, ό,τι έχει τοποθετήσει η Sony Ericsson μέσα στο Arc με την μορφή software είναι πλέον διαθέσιμο στα χέρια όσων ξέρουν να κάνουν αυτό που πρέπει να κάνουν. Αν θα δούμε custom ROMs, custom kernels για overclocking στο Arc ή άλλες αλλαγές στο UI θα πρέπει να κάνουμε υπομονή. Το party μόλις ξεκίνησε και το image του Android 2.3 με όλα τα καλούδια της Sony Ericsson από το Arc είναι διαθέσιμα σε 111MB αρχείου. Τι θα κάνετε με αυτό είναι δικό σας θέμα και ευθύνη.

Με κάμερα f/2.4 των 8.1 megapixel με δυνατότητα για HD video και Exmor R αισθητήρα για νυχτερινές λήψεις, περισσότερη λεπτομέρεια και καλλιτεχνική ματιά. Για την οθόνη τουλάχιστον στο κομμάτι του marketing η Sony Ericsson δεν μπορούσε να κάνει καλύτερη δουλειά χρησιμοποιώντας τον όρο Reality Display (θυμίζει πολύ Nexus S και Contour Display) αλλά και το ιστορικό όνομα BRAVIA με στην mobile έκδοση του για βελτιωμένα χρώματα, καλύτερη αντίθεση και μεγαλύτερη λεπτομέρεια (ακολουθεί βίντεο που εξηγεί). Η ανάλυση της οθόνης είναι 854 x 480 pixels.

Τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν αυτόματη εστίαση με LED flash στην κάμερα, HDMI έξοδο για το βίντεο HD 720p που μπορεί να τραβήξει και να αναπαράγει το Sony Ericsson Xperia arc, A-GPS, WiFi με DLNA πιστοποίηση, Bluetooth, μπαταρία χωρητικότητας 1500mAh, 512MB μνήμης στο τηλέφωνο με 8GB κάρτας μνήμης microSD στην συσκευασία και δυνατότητα υποστήριξη για microSD μέχρι τα 32GB. Για όλα αυτά τον έλεγχο έχει η CPU της Qualcomm στο 1GHz που κρύβεται μαζί με τα υπόλοιπα ηλεκτρονικά στο “κορμί” του Xperia arc με διαστάσεις 125 x 63 x 8.7 mm και βάρος 117g.

Πηγή: pestaola.gr