Ένα ποντίκι διαφορετικό από τα συνηθισμένα παρουσίασε η Logitech. Το Logitech Wireless M515 είναι φτιαγμένο, ώστε να χρησιμοποιείται σε μαλακές και «δύσκολες» επιφάνειες, όπως ενός καναπέ, κουβέρτας, μαξιλαριών, ρούχων και άλλων.

Ο ενσωματωμένος αισθητήρας του «έξυπνου» ποντικιού αντιλαμβάνεται αν το κρατά ανθρώπινο χέρι, οπότε ενεργοποιείται αντιστοίχως, αλλιώς πέφτει σε νάρκη. Η κάτω επιφάνεια είναι σφραγισμένη, ώστε να μην γεμίζει χνούδια.

Το Μ515 διαθέτει επίσης την τεχνολογία «Logitech Hyper-Fast Scrolling», για ταχύτατη κίνηση σε ιστοσελίδες με μεγάλο ύψος. Η υπερταχεία κύλιση μπορεί με ένα πάτημα να γίνει κύλιση βήμα-βήμα όταν χρειαζόμαστε μεγαλύτερη ακρίβεια.

Η μπαταρία του συγκεκριμένου ποντικιού είναι διάρκειας δύο ετών, ενώ η ασύρματη σύνδεση είναι plug-and-forget, καθώς γίνεται μέσω του γνωστού μικροσκοπικού δέκτη Unifying της Logitech. Πάνω στο δέκτη μπορούν να συνδεθούν ασύρματα και άλλες συμβατές συσκευές, όπως ποντίκια και πληκτρολόγια.

Το ποντίκι Logitech Wireless M515 αναμένεται να είναι διαθέσιμο στην Ευρώπη από τον Απρίλιο με προτεινόμενη λιανική τιμή τα €49,99. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το www.logitech.com.