Λίγα 24ωρα πριν το τέλος της μεταγραφικής περιόδου, ο Ιταλός δημοσιογράφος Φαμπρίτσιο Ρομάνο τονίζει σε ανάρτησή του στο Twitter ότι η ΑΕΚ είναι σε συζητήσεις με τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ για την απόκτηση του Τζορτζ Μπάλντοκ, ο οποίος έχει συμβόλαιο με την αγγλική ομάδα για ακόμη ένα χρόνο.

Ο 30χρονος δεξιός μπακ-χαφ είναι γνωστός στους Έλληνες φιλάθλους αφού είναι διεθνής με την Εθνική Ελλάδας και δεν αποκλείεται να αγωνίζεται και στο πρωτάθλημα της χώρας μας φέτος. Αυτός, τουλάχιστον, φέρεται να είναι ο στόχος της Ένωσης, για την οποία ο Ρομάνο έγραψε ότι συζητάει με τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.

Σύμφωνα με τον έγκυρο Ιταλό δημοσιογράφο οι Κιτρινόμαυροι πιέζουν για να υπάρξουν άμεσα εξελίξεις και με δεδομένο ότι η μεταγραφική περίοδος λήγει σε λίγες μέρες η συγκεκριμένη υπόθεση δεν θα προλάβει να γίνει σίριαλ.

Ο Μπάλντοκ έχει αγωνιστεί σε δύο παιχνίδια της Premier League φέτος, έχει αποκτήσει την ελληνική υπηκοότητα και δεσμεύεται, όπως προαναφέρθηκε, με την ομάδα του Σέφιλντ για ακόμη ένα χρόνο.