Η Λανς δεν σταματά να ονειρεύεται τον Λιβάι Γκαρσία της ΑΕΚ. Σύμφωνα με ιστοσελίδα του Ισραήλ one.co.il, η γαλλική ομάδα που θα αγωνιστεί στους ομίλους του Champions League τη σεζόν 2023-24 είναι έτοιμη να δώσει 26+2 εκατομμύρια ευρώ στην Ένωση για τις υπηρεσίες του επιθετικού.

Το δημοσίευμα επικαλείται πηγές από τη Γαλλία, ενώ και οι οπαδοί της Λανς σε διάφορα φόρουμ, αλλά και στα social media έκαναν αναπαραγωγή της είδησης και των όρων που φέρεται να προτείνει η Λανς στην νταμπλούχο Ελλάδας. Μάλιστα, σημειώνεται πως αυτό το ποσό ικανοποιεί τις απαιτήσεις της ΑΕΚ που δεν θα μπορέσει να αρνηθεί.

Αυτή φέρεται να είναι η δεύτερη κρούση της Λανς προς την ΑΕΚ. Η προηγούμενη, ύψους 22 εκατομμυρίων ευρώ, απορρίφθηκε. Η ΑΕΚ έχει στην κατοχή της το 60% των δικαιωμάτων του παίκτη, και από 20% έχουν η Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ και ο Λιβάι Γκαρσία με τους εκπρόσωπους του.

Η επιθυμία της ΑΕΚ

Να σημειώσουμε πως σε πρόσφατη συνάντηση του Λιβάι Γκαρσία με τον διοικητικό ηγέτη της Ένωσης, Δημήτρη Μελισσανίδη, αυτός του εξέφρασε την επιθυμία του να παραμείνει στην ομάδα και οι δύο πλευρές να υπογράψουν νέο συμβόλαιο που θα υπερδιπλασιάζει τις τωρινές ετήσιες αποδοχές του άσου από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο.

Ωστόσο, τα δημοσιεύματα του ξένου Τύπου για το ενδιαφέρον της Λανς για τον Λιβάι Γκαρσία είναι πολλά τα τελευταία 24ωρα. Άλλωστε, είχε προηγηθεί η αναφορά τοπικής γαλλικής εφημερίδας με πηγές από την Λανς που ανέφερε πως ο σύλλογος της Ligue 1 και ο Γκαρσία τα είχαν βρει αναφορικά με τους όρους του συμβολαίου του και απέμενε να συμφωνήσει και η ΑΕΚ με την Λανς.

Η Λάνς, πάντως, να σημειώσουμε έχει ζεστό χρήμα μετά την πώληση-ρεκόρ στην ιστορία της του Λόις Οπεντά στην Λειψία για 43 εκατομμύρια ευρώ. Παράλληλα, με τα έσοδα από το Champions League έχει λεφτά να δώσει για να κάνει μεταγραφές και να ενισχύσει το ρόστερ της.