Ο Έρλινγκ Χάαλαντ αφότου πήγε στη Μάντσεστερ Σίτι «ζει» την αντιπαλότητα με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Είτε αυτό συμβαίνει στην πόλη όπου πλέον είναι «βασιλιάς» ή στο Όσλο. Κι αυτό καταγράφεται σε βίντεο του τηλεοπτικού δικτύου της Νορβηγίας TV2 που έγινε viral μέσα από τα social media.

Το περιστατικό συνέβη λίγη ώρα αφότου ο 22χρονος στράικερ έβαλε δύο γκολ στην εθνική Κύπρου στη νίκη της εθνικής Νορβηγίας με 3-1 για τα προκριματικά του EURO 2024 το βράδυ της Τρίτης (20/6). Βγαίνοντας από το γήπεδο «Ούλεβαλ» της νορβηγικής πρωτεύουσας περίμεναν τον Χάαλαντ ορισμένοι νεαροί θαυμαστές τους για να φωτογραφηθούν μαζί του. Ένας από αυτούς φορούσε φανέλα των «κόκκινων διαβόλων».

Ο Χάαλαντ ναι μεν δέχτηκε να βγάλει φωτογραφία, το έκανε όμως με τους δικούς του όρους. Ο 22χρονος φορ έβγαλε την πρώτη photo αλλά στη συνέχεια κατάλαβε τί φορούσε ο μικρός fan του και ζήτησε να βγάλουν μία νέα όπου τον κράτησε από τη φανέλα κρύβοντας το σήμα της Γιουνάιτεντ! «Τώρα βγάλε ξανά», είπε, αλλά δεν σταμάτησε εκεί. Μιλώντας στον πιτσιρικά του έκανε:«Πάρε μία νέα φανέλα».

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Χάαλαντ δείχνει πόσο… απολαμβάνει την Σίτι και πόσο του αρέσει η αντιπαλότητα με τη Γιουνάιτεντ. Στους πανηγυρισμούς της κατάκτησης του treble είπε σύνθημα εναντίον των… γειτόνων.

Ο Χάαλαντ ήδη από χθες βρίσκεται σε περίοδο διακοπών μετά την επίτευξη 52 σε 53 συμμετοχές στην πρώτη του σεζόν με τη Μάντσεστερ Σίτι. Σε περίπου τρεις εβδομάδες θα επιστρέψει στη δράση για την προετοιμασία υπό τον Πεπ Γκουαρδιόλα ενόψει της νέας σεζόν.