Οι παίκτες που χρειάζονται τη βοήθεια ψυχολόγου στο σύγχρονο ποδόσφαιρο είναι όλο και περισσότεροι και σε αυτή τη λίστα μπήκε και ο Φεράν Τόρες, ο οποίος αποκάλυψε ότι απευθύνθηκε σε ειδικό τους πρώτους μήνες μετά τη μεταγραφή του στη Μπαρτσελόνα τον Ιανουάριο του 2022.

Ο Ισπανός εξτρέμ ήταν στη Μάντσεστερ Σίτι αλλά πριν ένα χρόνο υπέγραψε στους μπλαουγκράνα, με τους πρώτους μήνες σε αυτούς να είναι πάρα πολύ δύσκολοι, όπως είπε τώρα σε δηλώσεις του.

«Είχα μπει σε ένα πηγάδι χωρίς πάτο, δεν ήξερα πώς να βγω από αυτό. Ο κόσμος δεν έλαβε υπόψη το γεγονός ότι ήρθα σε μια περίπλοκη στιγμή, όταν η ομάδα ήταν 9η στη La Liga. Δεν μπορείς, όμως, να πεις όχι στη Μπαρτσελόνα», είπε ο Φεράν Τόρες, ο οποίος κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας το περασμένο καλοκαίρι τραυματίστηκε, με συνέπεια να μείνει πίσω στη «μάχη» με τους Ουσμάν Ντεμπελέ και Ραφίνια για μια θέση στην 11άδα.

«Τότε αποφάσισα να συνεργαστώ με έναν ψυχολόγο. Δεν είχα εμπιστοσύνη στον εαυτό μου, όλα με επηρέαζαν. Ήταν μια πολύ δύσκολη εμπειρία, πολύ πικρή, αλλά και μια από τις καλύτερες στιγμές, γιατί τώρα νιώθω πιο δυνατός», είπε ο 22χρονος άσος, ο οποίος συμπλήρωσε ότι τώρα βλέπει αλλιώς τα πράγματα και αυτό τον βοηθάει από όλες τις απόψεις.

«Είχα εμμονή με το γκολ. Πριν σκεφτόμουν μόνο να σκοράρω, ακόμα κι αν δεν έπαιζα καλά. Σήμερα έμαθα να μπαίνω στο γήπεδο για να προσπαθώ και έκτοτε τα πράγματα πάνε όπως θα έπρεπε. Τώρα πλέον υπάρχουν εβδομάδες που δεν πηγαίνω στον ψυχολόγο και άλλες που πηγαίνω τρεις φορές την εβδομάδα. Δεν μιλάμε πάντα για ποδόσφαιρο, μιλάμε και για την ιδιωτική μου ζωή».