Η Μίλαν υποδέχθηκε τη Γιουβέντους στο μεγάλο παιχνίδι της 9ης αγωνιστικής της Serie A και τη νίκησε με 2-0, πράγμα που σημαίνει ότι έπιασε τις Νάπολι και Αταλάντα, οι οποίες αγωνίζονται την Κυριακή (9/10), στην 1η θέση με 20 βαθμούς, αφήνοντας παράλληλα στο -7, το οποίο μπορεί να γίνει -10 την Κυριακή, τους Τορινέζους.

Η Γιούβε ήταν αυτή που απείλησε πρώτη στο Σαν Σίρο με τους Κουαδράδο (9′) και Ντανίλο (13′), αλλά η Μίλαν ανέβηκε στη συνέχεια και είχε δύο δοκάρια με τον Λεάο, αρχικά με τακουνάκι στο 20′ και στη συνέχεια με ωραίο πλασέ εκτός περιοχής στο 34′. Και ενώ όλα έδειχναν ότι το ημίχρονο θα έβγαινε τελικά χωρίς γκολ, στο 45’+1′ οι γηπεδούχοι εκτέλεσαν κόρνερ και η μπάλα κατέληξε στον Τομόρι, ο οποίος με δυνατό σουτ από κοντά έκανε το 1-0.

Ιδανικό φινάλε, δηλαδή, για τους ροσονέρι στο πρώτο μέρος και ιδανικά άρχισε και το δεύτερο, αφού στο 54′ ο Ντίαθ έφυγε στην αντεπίθεση μετά τη λάθος πάσα του Βλάχοβιτς στο χώρο του κέντρου και πλάσαρε τον Σέζνι για το 2-0, κλειδώνοντας το τρίποντο για την ομάδα του.