Ο Πολ Πογκμπά συνεχίζει την αποθεραπεία του και μετράει αντίστροφα, πλέον, τις ημέρες για το… δεύτερο ντεμπούτο του με τη Γιουβέντους, την ίδια ώρα που ένας εκ των αδερφών του, ο Ματίας που είναι επίσης ποδοσφαιριστής αλλά χωρίς ομάδα αυτή τη στιγμή, προαναγγέλει συγκλονιστικές αποκαλύψεις, μέσω ενός βίντεο που ανέβασε στα social media.

Ο Πογκμπά επέστρεψε τον Ιούλιο στην ιταλική ομάδα αλλά στάθηκε αμέσως άτυχος λόγω ενός τραυματισμού στο γόνατο, ο οποίος όμως δεν είναι τόσο σοβαρός όσο είχε αρχικά εκτιμηθεί. Έτσι, τον Σεπτέμβριο θα επιστρέψει στη δράση και θα μπει ξανά στο γήπεδο με τη φανέλα της Γιούβε. Μέχρι να γίνει, όμως, αυτό, ασχολείται με ένα από τα αδέρφια του και συγκεκριμένα τον Ματίας, ο οποίος σε βίντεο στα social media λέει τα εξής…

«Νομίζω πως όλοι πρόσεξαν τον θόρυβο που έγινε για τη μεταγραφή του, τον τραυματισμό του, χωρίς να αναφερθώ στο καταστροφικό ντοκιμαντέρ. Δημοσιεύω αυτό το βίντεο γιατί πιστεύω ότι οι οπαδοί σε Γαλλία, Ιταλία, Αγγλία, Ισπανία, σε όλο τον κόσμο, όπως και οι θαυμαστές του, αλλά και οι συμπαίκτες του στην εθνική, στον σύλλογο, οι χορηγοί του, όλοι, πρέπει να ξέρουν κάποια πράγματα.

Να τα ξέρουν για να αποφασίσουν αν αξίζει πραγματικά θαυμασμό, σεβασμό και την αγάπη του κόσμου. Αλλά και τη θέση στην εθνική ομάδα, αν αξίζει να είναι βασικός στη Γιουβέντους. Να θεωρείται άνθρωπος εμπιστοσύνης, πέρα από πρότυπο για τους νέους».

Καταγγελία στην αστυνομία Ιταλίας και Γαλλίας

Από την πλευρά του παίκτη της Γιουβέντους δεν υπήρξε κάποιο σχόλιο για αυτό, αλλά οι δικηγόροι του φρόντισαν να ενημερώσουν τα ΜΜΕ πως από την αρχή του καλοκαιριού ο Ματίας εκβιάζει τον Πολ μαζί με μια συμμορία, γνωστοποιώντας ότι έχει γίνει καταγγελία στην αστυνομία τόσο της Ιταλίας όσο και της Γαλλίας εδώ και ένα μήνα.