Χωρίς να έχουν κάποιο βαθμολογικό κίνητρο, άρα και άγχος, Παναιτωλικός και Βόλος έμειναν στο 0-0, με την ισοπαλία να μπορεί να θεωρηθεί δίκαιη αλλά όχι και το γεγονός ότι ήταν «λευκή», αφού οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες για να σκοράρουν. Δεν είχαν, όμως, τύχη ή καθαρό μυαλό στο τελείωμα των φάσεων, με αποτέλεσμα να μοιραστούν βαθμούς και εντυπώσεις.

Οι γηπεδούχοι πήραν την κατοχή της μπάλας από νωρίς, έκαναν παιχνίδι στο 12′ είχαν μεγάλη ευκαιρία για να ανοίουν το σκορ με την κεφαλιά-ψαράκι του Βέργου αλλά ο Κλέιμαν κατάφερε να αποκρούσει. Αυτή ήταν η μία από τις δύο μεγάλες φάσεις που είχαν οι Αγρινιώτες στο πρώτο ημίχρονο, αφού πλησίασαν στο γκολ και στο 28′ ξανά με τον Βέργο, αλλά αυτή τη φορά ήταν ο Τσοκάνης που δεν του επέτρεψε να πανηγυρίσει αφού απομάκρυνε τη μπάλα πάνω στη γραμμή με το κεφάλι.

Από την άλλη πλευρά, ο Βόλος είχε την πρώτη του φάση στο 18′ με το σουτ του Φερνάντες που έφυγε άουτ και γενικά έδειχνε ικανός να κάνει τη ζημιά στις αντεπιθέσεις, χωρίς όμως να τα καταφέρει στο πρώτο μέρος, αφού πάντα κάτι γινόταν λάθος στην τελική πάσα.

Από εκεί και πέρα, στο δεύτερο ημίχρονο οι δύο ομάδες προσπαθούσαν κυρίως με σουτ, τα οποία όμως ήταν άστοχα, με τον Παναιτωλικό να έχει μεγάλη ευκαιρία στο 72′ από τη συνεργασία των Νταγκό και Καρέλη, αλλά ο πρώτος έκανε πολύ κακό τελείωμα… Η προτελευταία ευκαιρία των γηπεδούχων, αφού στο 91′ είχαν δοκάρι σε σέντρα-σουτ του Ντουάρτε που κόντραρε στον Γκιουλέν, με το 0-0 να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Παναιτωλικός: Ανέστης, Αποστολάκης (80′ Λούι), Λάρσον, Αντούνες, Περέιρα, Φλόρες, Μάρτεσον (85′ Μπαρμπόσα), Ντουάρτε, Μπελεβώνης (60′ Καρέλης), Μόρσεϊ (60′ Νταγκό), Βέργος.

Βόλος: Κλέιμαν, Σιέλης, Τριανταφύλλου (63′ Ριένστρα), Γκουλέν, Άλχο, Τσοκάνης, Μπεριέντος, Μεταξάς (84′ Λογαράς), Φερνάντες, Ροσέρο, Φαν Βέερτ.