Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ηττήθηκε με 1-0 από τη Γουλβς στο «Ολντ Τράφορντ» στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Premier League και έχασε την ευκαιρία να πλησιάσει στην πρώτη 4άδα της βαθμολογίας. Ο Ζοάο Μουτίνιο σημείωσε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης στο 82′, ενώ ο πρώην τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, Ζοσέ Σα, με εκπληκτική επέμβαση στο τέλος διατήρησε το αποτέλεσμα υπέρ των «λύκων».

Ωστόσο, το αποτέλεσμα και η κακή εμφάνιση μοιάζουν να είναι τα μικρότερα προβλήματα που καλείται να αντιμετωπίσει ο προπονητής Ραλφ Ράνγκνικ. Μετά από το τέλος του ματς ο αριστερός μπακ των «κόκκινων διαβόλων», Λουκ Σο, κατηγόρησε τους συμπαίκτες του. «Δεν ένιωσα στο γήπεδο πως ήμασταν όλοι μαζί. Έχουμε ποιότητα, αλλά ορισμένες φορές μας λείπει το κίνητρο», δήλωσε και συνέχισε: «Είναι απογοητευτικό. Δεν παίξαμε καθόλου καλά και νομίζω πως στο πρώτο μέρος είχαν τον απόλυτο έλεγχο και ένιωθαν άνετα. Δεν μπορούσαμε να πάρουμε την μπάλα, δεν τους ασκήσαμε πίεση και δεν ήμασταν επιθετικοί», τόνισε χαρακτηριστικά.

Το προηγούμενο διάστημα διέρρευσαν στα αγγλικά ΜΜΕ πως στο εσωτερικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ οι παίκτες έχουν χωριστεί και οι κατηγορίες μεταξύ τους είναι συχνό φαινόμενο. Μάλιστα, ορισμένοι δείχνουν προς τη μεριά του Κριστιάνο Ρονάλντο και του αρχηγού Χάρι Μαγκουάιρ ως μέρος του προβλήματος παρά της λύσης.

Βράζουν οι οπαδοί με τους Γκλέιζερ

Κι ενώ η ομάδα προβληματίζει, οι οπαδοί «βράζουν» για ακόμη μια φορά με τη διοίκηση και τους μεγαλομετόχους Αβραμ και Τζο Γκλέιζερ, καθώς βλέπουν τη γειτόνισσα Μάντσεστερ Σίτι να βρίσκεται στο +19. Έγινε γνωστό πως την Παρασκευή (7/1) το κλαμπ θα καταβάλλει περισσότερα από 13 εκατομμύρια ευρώ στους μετόχους και φυσικά το μεγαλύτερο μέρος αυτού του ποσού θα πάει στις τσέπες των Γκλέιζερ. Θεωρούν πως το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι το κέρδος που τους αποφέρει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και όχι η αγωνιστική επιτυχία της ομάδας. Οι «κόκκινοι διάβολοι» βρίσκονται στην 7η θέση της Premier League με 31 βαθμούς σε 19 ματς. Απέχουν τέσσερις βαθμούς από την Άρσεναλ που είναι 4η.