Με τον Ολυμπιακό στο +8 από την δεύτερη ΑΕΚ, ολοκληρώθηκε ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος της Super League. Ο δεύτερος γύρος, άρχισε εχθές με την εμβόλιμη 14η αγωνιστική και θα ολοκληρωθεί με τους δύο πρωτοπόρους, Ολυμπιακό και Άρη, να αγωνίζονται εκτός έδρας.

Οι «ερυθρόλευκοι» πηγαίνουν στο Περιστέρι για να παίξουν με τον Ατρόμητο, με τον οποίο είχαν μείνει στο 0-0 στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος ενώ οι «κιτρινόμαυροι» κοντράρονται με τον αξιόμαχο Ιωνικό στη Νεάπολη. Άκρως ενδιαφέρουσα αναμέτρηση αναμένεται να γίνει στους «Ζωσιμάδες» όπου τίθενται αντιμέτωποι οι ισόβαθμοι -στην τρίτη θέση- ΠΑΣ Γιάννινα και ΠΑΟΚ

Λαμία και Βόλος, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, αναζητούν «τρίποντο» ανάκαμψης ενώ ο Αστέρας Τρίπολης περιμένει τον Παναιτωλικό με την ελπίδα να πλησιάσει την πρώτη εξάδα. ΟΦΗ και Άρης, μια εβδομάδα πριν τη μεταξύ τους κόντρα για τους «16» του Κυπέλλου, τίθενται αντιμέτωποι και στο πρωτάθλημα στο Ηράκλειο, με τον νικητή να κάνει άλμα εξάδας ενώ αναβλήθηκε, λόγω κρουσμάτων Covid-19 στον Απόλλωνα Σμύρνης, η αναμέτρηση της «ελαφράς ταξιαρχίας» με τον Παναθηναϊκό στην Ριζούπολη. 

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League: 

Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2021

Αστέρας Τρίπολης – Παναιτωλικός    1-0

Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2021

17:15 Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων «Οι Ζωσιμάδες», ΠΑΣ Γιάννινα – ΠΑΟΚ (NS2)

17:15 «Αθανάσιος Διάκος», Λαμία – ΝΠΣ Βόλος                       (CS2)

Απόλλων Σμύρνης – Παναθηναϊκός                    αναβλήθηκε

19:30 Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου, Ατρόμητος – Ολυμπιακός         (NSPRIME)

Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2021

17:00 «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης», ΟΦΗ – Άρης                       (CS2)

19:30 Γήπεδο Νεάπολης, Ιωνικός – ΑΕΚ                              (CS1)