Ο σύλλογος της Νάπολι έχει συγκλονιστεί με δύο περιστατικά ληστείας που επηρεάζουν την ομάδα. Πριν από λίγες ημέρες λήστεψαν το αυτοκίνητο της συζύγου του μέσου των «παρτενοπέι», Ντιέγκο Ντέμε, ενώ και ο προπονητής Λουτσιάνο Σπαλέτι υπέστη θύμα κλοπής του δικού του οχήματος.

Το πρωί της Παρασκευής ο Ιταλός τεχνικός της πρωτοπόρου της Serie A αναζητούσε το αυτοκίνητό του, αλλά δεν το έβρισκε εκεί που το πάρκαρε μπροστά από κεντρικό ξενοδοχείο της Νάπολης, όπου διαμένει όποτε βρίσκεται στην πόλη, προτού ακολουθήσει την ομάδα στις προπονητικές εγκαταστάσεις της όπου παίκτες και προπονητικό τιμ περνούν τις νύχτες πριν από τους εντός έδρας αγώνες της Νάπολι.

Έτσι, ενώ ετοιμαζόταν να μεταβεί στο προπονητικό κέντρο της ομάδας για να ολοκληρώσει την προετοιμασία της ενόψει του κυριακάτικου (17/10) ματς πρωταθλήματος με την Τορίνο στο «Στάντιο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα» κατάλαβε πως τον έκλεψαν. Κάλεσε την αστυνομία και έκανε καταγγελία, με τις αρχές ν’ αναζητούν το όχημα του κόουτς, ενώ συνέλεξαν πληροφορίες και από τις κάμερες γύρω από το ξενοδοχείο σε μια προσπάθεια ν’ αναγνωρίσουν τους ληστές. Για την ώρα η αστυνομία της περιοχής δεν συνδέει τις δύο ληστείες μεταξύ τους. Ωστόσο, στ’ αποδυτήρια της Νάπολι έχει εκφραστεί η ανησυχία μήπως τους έχουν βάλει στο… μάτι και τα γεγονότα να μην είναι τόσο τυχαία όσο παρουσιάζονται.