Σοκ στη Μπόρνμουθ από την είδηση ότι ο Ντέιβιντ Μπρουκς διαγνώστηκε με λέμφωμα Hodgkin, όπως αποκάλυψε ο ίδιος.

Οι ποδοσφαιρικές ομάδες ανα τον κόσμο ετοιμάζονται για την επανέναρξη των πρωταθλημάτων το σαββατοκύριακο, αλλά στην Αγγλία και συγκεκριμένα στη Μπόρνμουθ το κλίμα δεν είναι πανηγυρικό. Αιτία, η ανακοίνωση του 24χρονου Μπρουκς για τη διάγνωση των γιατρών και τη μάχη, τη σημαντικότερη της ζωής του, που καλείται να δώσει.

Η ανακοίνωση και τα «ευχαριστώ»

Το πρόβλημα υγείας του Ουαλού μέσου ανακοινώθηκε από τον ίδιο μέσω social media και συγκεκριμένα μέσω του λογαριασμού του στο Instagram, όπου έγραψε τα εξής.

«Είναι ένα πολύ δύσκολο γράμμα για μένα. Διαγνώστηκα με λέμφωμα Hodgkin και θα ξεκινήσω θεραπείες την επόμενη εβδομάδα. Παρόλο που η είδηση ήρθε σαν σοκ για μένα και την οικογένειά μου, η πρόγνωση είναι θετική και είμαι σίγουρος ότι θα το ξεπεράσω και θα επιστρέψω σε αγωνιστική δράση το συντομότερο δυνατό.

Θέλω να ευχαριστήσω τους γιατρούς, τις νοσοκόμες, τους συμβούλους και όλο το επιτελείο που με φρόντισε, για τον επαγγελματισμό τους, τη ζεστασιά τους και την κατανόησή τους. Θέλω να ευχαριστήσω τους πάντες στην ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Ουαλίας γιατί αν δεν ήταν τόσο προσεκτικό το ιατρικό τιμ δεν θα είχαν εντοπίσει την ασθένεια.

Θα ήθελα, επίσης, να ευχαριστήσω τη Μπόρνμουθ για την υποστήριξή της και τη βοήθειά της αυτή την εβδομάδα».