Ο Ολυμπιακός βρήκε δύο φορές δοκάρι και η Σάλτμπουργκ βρήκε τρεις φορές δίχτυα, σε φιλικό αγώνα στην Αυστρία.

Από τα πρώτα λεπτά το παιχνίδι ήταν ανοιχτό, με τους ερυθρόλευκους να απειλούν με Μασούρα (8′), Ραντζέλοβιτς (11′) και τους Αυστριακούς να γίνονται επικίνδυνοι με Κοϊτά (2′) και Σέσκο (10′). Οι δύο ομάδες έδωσαν καλό ρυθμό στο ματς, αν και δεν απέφευγαν τα λάθη, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται οι προϋποθέσεις για γκολ. Και τελικά αυτή που τα πέτυχε ήταν η Σάλτσμπουργκ. Έστω και με τύχη.

Στο 33′ ο Γιουνούζοβιτς εκτέλεσε φάουλ και η μπάλα κόντραρε στον Ελ Αραμπί και κατέληξε στα δίχτυα του Τζολάκη (0-1), ενώ στο 35′ υπήρξε νέα κόντρα, αυτή τη φορά από τον Μπουχαλάκη σε σουτ του Καπάλντο, για να γίνει το 0-2. Και για να συνεχιστεί η ατυχία για τον Ολυμπιακό, ήρθε στο 43′ και το δοκάρι σε κεφαλιά του Ελ Αραμπί.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς θα μπορούσε να μειώσει με Μασούρα (60′) και Ελ Αραμπί (62′), με τον Πορτογάλο προπονητή να κάνει στη συνέχεια αρκετές αλλαγές και τους Αυστριακούς να βάζουν και τρίτο γκολ, στο 67′, με τον Αντεγέμι στην αντεπίθεση (0-3). Σκορ που έμεινε ως το τέλος, αφού στο 84′ οι Πειραιώτες είχαν νέο δοκάρι, αυτή τη φορά σε σουτ του Τσούμιτς, ενώ δοκάρι είχε και η Σάλτσμπουργκ στο 90′ με τον Αντεγέμι.