Ο Βασίλης Σπανούλης απέφυγε τα μεγάλα λόγια και τόνισε πως ο Ολυμπιακός με σκληρή δουλειά θα επιδιώξει να πετύχει τους στόχους του την ερχόμενη σεζόν.

«Να ευχηθούμε πάνω από όλα υγεία στην ομάδα. Χωρίς μεγάλα λόγια, να δουλέψουμε σκληρά για να πετύχουμε τους στόχους μας. Θα ήταν τρελό να ήταν έτοιμη η ομάδα από τώρα. Όμως βελτιωνόμαστε συνεχώς και ίσως βιαζόμαστε λίγο παραπάνω επειδή υπάρχει το ματς με τον Παναθηναϊκό. Στόχος είναι η ομάδα να είναι έτοιμη μετά το Δεκέμβριο, στο Top 16», ανέφερε ο αρχηγός των Πειραιωτών.

«Θέλουμε τον κόσμο κοντά μας. Ξέρουμε πως πέρσι τα πράγματα δεν ήρθαν όπως θα θέλαμε, αλλά έτσι είναι ο αθλητισμός, υπάρχουν οι επιτυχίες και οι αποτυχίες. Τους θέλουμε για να μας δίνουν δύναμη με τη φωνή τους και την υποστήριξή τους. Τους χρειαζόμαστε πραγματικά», πρόσθεσε ο Λαρισαίος γκαρντ.

Ο Ματ Λοτζέσκι ανέφερε: «Είμαστε όλοι άνετοι μεταξύ μας, έχουμε καλύτερη χημεία, καταλαβαίνει ο ένας τον άλλον καλύτερα και έχουμε μεγάλες φιλοδοξίες. Ανυπομονούμε να αρχίσει η σεζόν και να δούμε τον κόσμο στο γήπεδο».

Ο Σέντρικ Σίμονς επισήμανε: «Φέτος έχουμε πιο έμπειρους παίκτες, που θέλουν να κερδίσουν. Νομίζω θα υπάρχει μεγαλύτερη συνοχή και καλύτερη ατμόσφαιρα. Έχουμε λίγους μόνο νέους παίκτες και όλοι γνωριζόμαστε καλύτερα. Να ξέρουν οι οπαδοί μας πως θα δίνουμε μάχη σε κάθε αγώνα».

Ο Δημήτρης Κατσίβελης δήλωσε: «Φέτος έχουμε μεγαλύτερη αθλητικότητα, περισσότερη ενέργεια στην άμυνα, πιο πολλούς αιφνιδιασμούς και πολύ πάθος. Πιστεύω πως θα είμαστε πιο πλήρεις από πέρσι. Ο κορμός είναι σταθερός και ο Ολυμπιακός θα είναι καλύτερος».

Ο Βασίλης Καββαδάς σημείωσε: «Δεν υπάρχει μεγαλύτερο άγχος, αλλά υπάρχει ευθύνη. Δίνω τον καλύτερό μου εαυτό και θα προσπαθήσω για το καλύτερο για την ομάδα. Θέλω ο κόσμος να είναι κοντά μας στην Ελλάδα και την Ευρώπη».

Ο Ανδρέας Χριστοδούλου τόνισε: «Είμαι 100% έτοιμος μετά τον τραυματισμό μου. Είναι μια καινούρια χρονιά κι ελπίζω να μην έχουμε άλλα προβλήματα. Πιστεύω πως θα είμαστε έτοιμοι να πετύχουμε τους στόχους μας. Θέλουμε ο κόσμος να είναι κοντά μας στις χαρές και τις λύπες. Πιστεύω πως φέτος θα είμαστε πολύ πιο αθλητική ομάδα».

Ο Βασίλης Μουράτος ανέφερε: «Τσιμπιόμουν για να καταλάβω πού ήμουν. Δεν έχω συνηθίσει σε αυτά. Είναι τρομερή εμπειρία».

Πηγή: Sport-fm.gr