Ανοικτό κάθε ενδεχόμενο επιστροφής του στην Ελλάδα ενόψει της επόμενης σεζόν άφησε ο Ραζβάν Λουτσέσκου. Ο Ρουμάνος τεχνικός μίλησε σε Μέσο της πατρίδας του, ξεκαθάρισε ότι δεν θα δουλέψει σε κάποια ομάδα μέχρι το τέλος της τρέχουσας περιόδου, αλλά δεν θα έλεγε «όχι» ακόμη και για πάγκο ομάδας στη χώρα μας.

Ο πρώην προπονητής ΠΑΟΚ και Ξάνθης ρωτήθηκε για το αν θα επέστρεφε είτε στην Ελλάδα, είτε στη Σαουδική Αραβία, όπου με την Αλ Χιλάλ κατέκτησε τα πάντα, για να απαντήσει: «Δεν θα προπονήσω μέχρι το καλοκαίρι, έχω ζήσει πολλές εμπειρίες. Πανηγύρισα επιτυχίες τα τελευταία χρόνια, οπότε δεν νομίζω ότι μού λείπει κάτι.

Υπάρχουν μέρη όπου έζησα απίστευτες στιγμές; Μια τέτοια κατάσταση ήταν στην Ελλάδα, πήραμε το πρωτάθλημα αήττητοι, κάτι που ήταν ρεκόρ για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Γιατί να μην επιστρέψω στην Ελλάδα ή τη Σαουδική Αραβία;».

Το όνομα του Ρουμάνου τεχνικού βρίσκεται ως φημολογία στα ρεπορτάζ και των δύο «δικεφάλων». Δεδομένα υπάρχει μεγάλη εκτίμηση προς το πρόσωπό του στη Θεσσαλονίκη, αλλά φαίνεται πως κάτι τέτοιο ισχύει και στην ΑΕΚ, αν και στη λίστα της υπάρχουν τα ονόματα αρκετών άλλων προπονητών.

Ο Λουτσέσκου, μέσω της εκπομπής «Fotbol» του Digi Sport σημείωσε ακόμη για τον λόγο που έφυγε από τον ΠΑΟΚ: «Έφτασα σε ένα σημείο όπου υπήρχε μια απόκλιση απόψεων μεταξύ του ιδιοκτήτη και του προπονητή. Προτίμησα να φύγω, δεν ήταν καθόλου εύκολο. Η Σαουδική Αραβία είναι από τα πιο δύσκολα πρωταθλήματα στον κόσμο. Δεν θα πω από τα καλύτερα, αλλά από τα δύσκολα».