Τον τελευταίο αγώνα για την τρέχουσα σεζόν της Euroleague δίνει το βράδυ της Παρασκευής (09/04, 21:00) ο Ολυμπιακός, ο οποίος υποδέχεται η Χίμκι. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας αναφέρθηκε στο παιχνίδι αυτό και στάθηκε στη θέλησή του να τελειώσει η ομάδα του με νίκη.

Επίσης, αναφέρθηκε και στις αποφάσεις που έχει λάβει για το ρόστερ της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, αλλά σημείωσε ότι πρώτα θα μάθουν τις σκέψεις του οι αδελφοί Αγγελόπουλοι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις Μπαρτζώκα για:

Το αυριανό ματς: «Να ολοκληρώσουμε την χρονιά με νίκη, νομίζω ότι μετά το κακό διάστημα που είχαμε εκεί στον Γενάρη, Φλεβάρη μετά παίξαμε καλό μπάσκετ σε μεγάλα χρονικά σημεία μέσα στα παιχνίδια που συνοδεύτηκαν με κάποιες καλές νίκες και θα θέλαμε να ολοκληρώσουμε με νίκη απέναντι στην Χίμκι, που είναι σε μια ειδική κατάσταση φέτος. Εφυγαν πολλοί παίκτες τώρα πια παίζουν με πιο πολύ ντόπιο στοιχείο παικτών, με εξαίρεση δυο ξένους και είναι πιο συμπαγής με λιγότερο ταλέντο βέβαια. Φυσικά θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε το ματς με σοβαρότητα».

Τους Μίκι και ΜακΚόλουμ: «Ο Μίκι και ο Μακόλουμ παίρνουν περίπου 19 με 20 προσπάθειες σε κάθε παιχνίδι, είναι πολλές αν υπολογίσουμε ότι 70 με 75 είναι ο μέσος όρος σε ολόκληρο το παιχνίδι, αυτοί παίρνουν 40 τώρα και ότι περισσέψει οι άλλοι. Πρέπει να παίξουμε καλή άυνα. Ο Μίκι είναι ένας παίκτης που παίζει καλά και μέσα αλλά και έξω, σουτάρει καλά, ενώ είναι και αποδοτικός μέσα στην ρακέτα. Ο ΜακΚόλουμ είναι ένας εξαιρετικός παίκτης απομόνωσης που έχει την ικανότητα να σκοράρει και να φτιάξει τα δικά του σουτ».

Τον Μίκι και για την προοπτική της συνεργασίας του Ολυμπιακού με τον Αμερικανό: «Εγώ είχα υπογράψει στην Χίμκι την πρώτη φορά που ήρθε πριν πάει στην Ρεάλ. Είναι σίγουρα ένας πολύ καλός παίκτης αλλά όπως καταλαβαίνετε δεν μπορώ να δω το παιχνίδι έτσι, αυτό που θέλω να δω είναι τους δικούς μας παίκτες να παίζουν καλά και να κερδίζουμε το ματς»

Τις αποφάσεις του για το ρόστερ: «Τις έχω πάρει, όμως πρώτα απ’ όλα θα πρέπει να γίνει μία συνάντηση με τους προέδρους για να τους κάνω τις εισηγήσεις μου. Πρώτα λοιπόν θα μάθουν αυτοί τις σκέψεις μου και μετά εσείς».

TAGS