Με τον Μιχάλη Μπακάκη να βγάζει χωρίς προβλήματα το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης συνεχίστηκε σήμερα η προετοιμασία της ΑΕΚ, ενόψει του κυριακάτικου (14/03, 19:00) με τον Βόλο, στη Μαγνησία. Ο διεθνής μπακ επέστρεψε μετά από απουσία σχεδόν ενός μήνα, αλλά δύσκολα θα μπορέσει να παίξει στο τελευταίο ματς της κανονικής περιόδου της Super League 1.

Πάντως, είναι θέμα Μανόλο Χιμένεθ αν θα τον χρησιμοποιήσει ή αν θα δώσει ακόμη ένα ματς στον Όλεγκ Νταντσένκο, ο οποίος ήταν αρκετά καλός στην αναμέτρηση της προηγούμενης Δευτέρας κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο Ανδαλουσιανός τεχνικός θεωρεί κομβικό παίκτη για τα σχέδιά του τον Μπακάκη, ωστόσο δεν θα ήθελε σε καμία περίπτωση να τον χρησιμοποιήσει εάν δεν είναι απόλυτα έτοιμος. Άλλωστε, ήταν ο ίδιος που μίλησε για τον φόβο του μην πάθει κάποιος άλλος παίκτης του τραυματισμό.

Έτσι, δεν υπολογίζονται για κάποιες ακόμη ημέρες οι Μουαμέρ Τάνκοβιτς και Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, ενώ οι Κώστας Γαλανόπουλος και Αντρέ Σιμόες θα παραμείνουν για λίγο μεγαλύτερο διάστημα… στα πιτς.