Στον ηρωισμό όλων των παικτών του Αστέρα Τρίπολης στάθηκε ο Μάσα, μετά τη νίκη- πρόκριση επί της Μάιντς και τη συμμετοχή στα πλέι οφ του Europa League.

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός των Αρκάδων τόνισε πως δε μετρά το ότι σημείωσε αυτός τα δύο εκ των τριών γκολ της μεγάλης επιτυχίας, στην περίοδο προσαρμογής που περνάει στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, απέδωσε στην ψυχολογία του τέρματος του Ντε Μπλάσις την όλη εικόνα και θεωρεί πιθανό να αποκλείσει πλέον η ομάδα του οποιονδήποτε αντίπαλο στα πλέι οφ.

Αισθάνεσαι ότι είσαι πρωταγωνιστής στο σημερινό παιχνίδι;
«Όλη η ομάδα νομίζω ότι είναι ήρωες. Έτυχε εγώ να σκοράρω δυο γκολ, αλλά όλη η ομάδα πήρε την πρόκριση».

Για την απόδοσή του:
«Είναι η πρώτη φορά που παίζω εκτός Αργεντινής και στα πρώτα ευρωπαϊκά παιχνίδια, είναι περίοδο προσαρμογής, ελπίζω με τον καιρώ να δώσω ακόμα περισσότερα».

Για την πρόκριση:
“Φυσικά και το αξίζαμε. Στη Γερμανία είχαμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, άσχετα αν δεν νικήσαμε και θεωρώ ότι αξίζαμε αυτή την πρόκριση, η οποία ήρθε δίκαια».

Ποιο ήταν το «κλειδί» για την πρόκριση του Αστέρα;
«Αυτό που έπαιξε κυρίως ρόλο σήμερα ήταν το γκολ του Ντε Μπλάσις που μας ανέβασε την ψυχολογία και μας έκανε να παίξουμε ακόμα καλύτερα».

Όταν το ματς ήρθε στα ίσια, ποιες ήταν οι σκέψεις σου;
«Το γκολ της Μάιντς ήταν καταλυτικό, ωστόσο θεωρήσαμε ότι έπρεπε να συνεχίσουμε και είχαμε αρκετό χρόνο μπροστά μας για να τα καταφέρουμε».

Για την κλήρωση των πλέι οφ:
“Φυσικά, πιστεύω ότι μπορούμε να νικήσουμε ένα πιο δυνατό αντίπαλο, σήμερα νικήσαμε τη Μάιντς, άρα και τώρα μπορούμε να περάσουμε τον επόμενο αντίπαλο».

Ποιον θα επιθυμούσε ως αντίπαλο;
«Θα ευχόμουν να μας τύχει κάποιος πιο αδύναμος αντίπαλος από εμάς, ώστε να μπορέσουμε να τον νικήσουμε».

Πηγή: sport-fm.gr