Για το παιχνίδι με τον Βόλο αλλά και στην επιστροφή του Λάζαρα Ραντζέλοβιτς, μίλησε ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Ολυμπιακός προετοιμάζεται για την αναμέτρηση του Σαββάτου (05/12, 19:30) με τον Βόλο στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και ο Πέδρο Μαρτίνς σε συνέντευξή του στη NOVA μίλησε για το εν λόγω παιχνίδι, για την ήττα από την Μαρσέιγ, αλλά και για την επιστροφή του  Λάζαρα Ραντζέλοβιτς.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το παιχνίδι με τη Μαρσέιγ:«Το σημαντικό είναι να ξεπεράσουμε την ήττα και να προσηλωθούμε στο πρωτάθλημα. Θέλουμε να κάνουμε ένα σπουδαίο παιχνίδι με τον επόμενο αντίπαλο. Αλλάζουμε διοργάνωση, πρέπει να είμαστε δημιουργικοί και δυνατοί κόντρα στο Βόλο. Ας επικεντρωθούμε στην αναμέτρηση που έρχεται, ας αφήσουμε πίσω το προηγούμενο παιχνίδι».

Για τα παιδιά της ακαδημίας και τον Βρουσάι: «Όλοι οι παίκτες της ακαδημίας ονειρεύονται να έρθουν στην πρώτη ομάδα. Δεν είναι εύκολο, εξαρτάται από αρκετούς παράγοντες. Ο Μάριος Βρουσάι πριν από 3 χρόνια ίσως να μην ήταν έτοιμος, το πέρασμά του από την Ολλανδία του έκανε καλό. Συνέχισε να εργάζεται και να παλεύει, δεν τα παράτησε. Αυτή τη στιγμή έχει κερδίσει το χρόνο συμμετοχής και το αξίζει. Απέδειξε πως όταν δουλεύεις μπορείς να πετύχεις. Δικαίως είναι σε αυτό το επίπεδο και μας βοηθάει».

Για το ματς με τον Βόλο: «Πρέπει να είμαστε σοβαροί, ο Βόλος είναι απρόβλεπτος και ποιοτικός. Έχει υψηλό κίνητρο. Τα προηγούμενα αποτελέσματά του δεν είναι καλά, όμως έρχεται εδώ για να μας δυσκολέψει. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και προσεκτικοί. Σίγουρα δεν είναι ομάδα που βρίσκεται στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας, όμως έχει ενδιαφέροντες».

Για τον Ουάρντα:«Δεν είναι μόνο ο Ουάρντα, υπάρχουν κι άλλοι παίκτες στην επίθεση, έχουν ταχύτητα και ποιότητα, μπορούν να προκαλέσουν προβλήματα»

Για τον Βινάγκρε:«Δουλεύει πολύ, παλεύει για χρόνο συμμετοχής, είναι στο σωστό δρόμο».

Για Μπρούμα και Ραντζέλοβιτς: «Ο Λαζάρ είναι έτοιμος, για τον Μπρούμα υπάρχουν ακόμη αμφιβολίες»

Για το κατά πόσο οι παίκτες του είναι προσηλωμένοι στον αγώνα με το Βόλο: «Δεν χρειάζεται να το πω, βλέπω πως όλοι παίκτες είναι συγκεντρωμένοι για την αναμέτρηση με το Βόλο, όλοι έχουν όρεξη να επιστρέψουν στο ελληνικό πρωτάθλημα και να κάνουν ένα σπουδαίο παιχνίδι».

Πηγή: gazzetta.gr