Με λόγια από τον «Δον Κιχώτη», θέλησε να κλείσει το κεφάλαιο της Βαγιαδολίδ για ν’ ανοίξει αυτό του Παναθηναϊκού ο Αντονίτο.

Με ανάρτησή του στα social media, ο Ισπανός μπακ που εντός της ημέρας θα βρεθεί στην Αθήνα για να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του στο «τριφύλλι», φαίνεται ότι αποχαιρέτησε με ιδιαίτερο τρόπο τη Βαγιαδολίδ προκειμένου να μπει πλέον σε νέες ποδοσφαιρικές «περιπέτειες» με την πράσινη φανέλα.

Η φωτογραφία που ανήρτησε με τα λόγια από τον «Δον Κιχώτη», ανέφερε:

«Σήμερα είναι η πιο όμορφη μέρα της ζωής μας, αγαπητέ Σάντσο. Τα μεγαλύτερα εμπόδια, είναι οι δικές μας αναποφάσιστες στιγμές. Ο ισχυρότερος εχθρός μας, ο φόβος του ισχυρού και ο εαυτός μας. Το πιο εύκολο πράγμα, είναι να κάνεις λάθη. το πιο καταστροφικό, είναι τα ψέματα και ο εγωισμός.

Η χειρότερη ήττα, είναι η αποθάρρυνση. Τα πιο επικίνδυνα ελαττώματα, είναι η υπερβολική υπερηφάνεια και η οργή. Τα πιο ευχάριστα συναισθήματα, είναι να αισθάνεσαι καλά με τη συνείδησή σου, η προσπάθεια να γίνεσαι καλύτερος χωρίς να είσαι τέλειος και πάνω απ όλα, η διάθεση να κάνεις το καλό και να καταπολεμάς την αδικία όπου κι αν βρίσκεται…».

Πηγή: gazzetta.gr