Η ομιλία του Μάκη Χάβου στην χθεσινή προπόνηση του Παναιτωλικού αποτέλεσε και μια προσπάθεια του για να αφήσουν πίσω οι παίκτες του στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό.

«Να το ξεχάσετε αυτό το παιχνίδι. Κοιτάμε μπροστά», τους τόνισε με έμφαση.

Σκέψεις για να προσφύγουν στη δικαιοσύνη!
Πάντως την ίδια στιγμή ενδέχεται στο Αγρίνιο να συμβεί κάτι πρωτόγνωρο για τα ελληνικά δεδομένα.

Ορισμένοι απλοί φίλοι της ομάδας, όχι οργανωμένοι και μεταξύ άλλων και νομικοί, συγκεντρώνουν υλικό από το ματς με τους Βοιωτούς κι εξετάζουν το ενδεχόμενο να κινηθούν νομικά κατά του Γιάννη Κάμπαξη, του διαιτητή της αναμέτρησης.

Η κίνησή τους δεν θα είναι ως «ομάδα» ή «σύνδεσμος», αλλά θα αφορά ατομικές μηνύσεις που ενδέχεται να κατατεθούν προσωπικά κατά του διαιτητή του αγώνα. Οι δικηγόροι που είχαν αυτή την ιδέα, εξετάζουν το κατά πόσο είναι εφικτό αυτό και στέκει νομικά.

Πάντως τα όσα έγιναν την Κυριακή, θα έχουν και συνέχεια. Και αυτό γιατί τόσο ο Παναιτωλικός, όσο κι οι Φώτης Κωστούλας, Μάκης Χάβος κλήθηκαν από τα αρμόδια όργανα να δώσουν εξηγήσεις για τα όσα ειπώθηκαν μετά την αναμέτρηση, αλλά και την επόμενή της.

Τα «καναρίνια» περίμεναν αυτή την εξέλιξη και δεν τους προκάλεσε έκπληξη. Ο Κωστούλας άλλωστε είναι στο εξωτερικό για επαγγελματικές του υποχρεώσεις.

Πηγή: sport-fm.gr