Η Γουίκομ με χίλια προβλήματα το περασμένο καλοκαίρι και ούσα πρώτο φαβορί για υποβιβασμό, πήρε την άνοδο στην Championship επικρατώντας 2-1 της Όξφορντ στον μεγάλο τελικό των Playoffs της LeagueOne, με τον Αντεμπάγιο Ακινφένουα να στέλνει τρομερό μήνυμα μέσα από την καταπληκτική συνέντευξη που παραχώρησε αμέσως μετά την επιτυχία.

Αφού πρώτα έκανε πλάκα με τους συμπαίκτες του και ζητούσε ν’ ακούσει όλο και πιο δυνατά πως η Γουίκομ κατάφερε να πάρει το «εισιτήριο» για τη δεύτερη κατηγορία, ο Ακινφένουα ανέφερε:

«Ο μόνος από τον οποίο δέχομαι αυτή τη στιγμή να με πάρει είναι ο Κλοπ για να το πανηγυρίσουμε μαζί! Πριν από τέσσερα χρόνια ήμουν μπροστά σας και ήμουν άνεργος! Ευχαριστώ τον Θεό γιατί κάνει τα απίθανα, πιθανά. Στη ζωή και το ποδόσφαιρο, αυτό που ενδιαφέρει είναι οι γνώμες. Πριν από τέσσερα χρόνια, κάποιος είπε τη γνώμη του για εμένα και αυτό που έχει πραγματικά σημασία είναι η άποψη που έχεις για τον εαυτό σου. Και αισθάνομαι τυχερός και ευλογημένος που βρήκα έναν προπονητή και συμπαίκτες που να πιστεύουν σε μένα».

O Γερμανός προπονητής της Λίβερπουλ λοιπόν ανταποκρίθηκε στο αίτημα του 38χρονου παίκτη. Ο Ακινφέουα λίγο αργότερα, έλαβε το εξής βιντεο-μήνυμα από τον Γερμανό τεχνικό της Λίβερπουλ: «Γειά σου μεγάλε! Συγχαρητήρια. Ολη σου την ζωή, ήθελες να είσαι παίκτης της Championship. Και τώρα, τελικά, είσαι εκεί. Μπράβο. Μεγάλη νίκη. Ελπίζω να γιορτάζεις κατάλληλα, έστω και σε αυτές τις περίεργες εποχές».

Πηγή: gazzetta.gr