Διανύουμε την τελευταία μέρα του 2013, αλλά στην ΑΕΚ κοιτάζουν ήδη για το μέλλον. Στην προσπάθεια αυτή στο στόχαστρο της ομάδας έχει βρεθεί ο Γιάννης Ανέστης. Ο 22χρονος γκολκίπερ έχει αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις με τις εμφανίσεις του στον Πανιώνιο (αν και έχει παίξει μόλις ένα ματς πέρσι και τέσσερα φέτος) και το καλοκαίρι μένει ελεύθερος.

Πληροφορίες αναφέρουν πως έχει γίνει ήδη διερευνητική επαφή με την πλευρά του νεαρού τερματοφύλακα. Πάντως εφόσον αποκτηθεί θα πρόκειται περισσότερο για επένδυση και στόχος είναι να ενταχθεί στην ομάδα κι ένας πιο έμπειρος γκολκίπερ.

Αυτή δεν είναι η μοναδική περίπτωση παίκτη που βλέπει η ΑΕΚ. Οι «κιτρινόμαυροι» φέρονται να βρίσκονται σε συζητήσεις με δύο κεντρικούς αμυντικούς που δεν μένουν ελεύθεροι, ενώ ενδιαφέρον υπάρχει για τον επιθετικό του Λεβαδειακού Στέλιο Βασιλείου, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το Δεκέμβριο του 2014.

Τα λένε μεταξύ τους

Ο Τραϊανός Δέλλας σε μια αποστροφή της… κατσάδας του χθες στους παίκτες της ΑΕΚ τούς κάλεσε να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να συζητήσουν μεταξύ τους για τι φταίει και πού βαδίζει η ομάδα. Με πρωτοβουλία των παλαιότερων κάτι τέτοιο είναι πιθανό να γίνει ακόμη και σήμερα, τελευταία μέρα του χρόνου. Οι «αρχηγοί Γεωργέας, Τσιρίλο, Κορδέρο και Ανάκογλου θα… στρώσουν στην κουβέντα όλη την ομάδα.

Την ίδια ώρα, το γεγονός ότι δεν υπάρχει αντίδραση από τον Δημήτρη Μελισσανίδη μετά τον αποκλεισμό από τον Αγροτικό Αστέρα δεν σημαίνει πως βλέπει απαθής τα γεγονότα. Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ είναι δεδομένα απογοητευμένος και οργισμένος, αντιλαμβάνεται πως έχουν γίνει σοβαρά λάθη στο «χτίσιμο» της ομάδας, αλλά δεν θα προβεί σε σαρωτικές αλλαγές, εκτός κι αν συνεχιστεί η κακή αυτή εικόνα. Πάντως πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως η δημιουργία της ομάδας για τη νέα σεζόν θα γίνει με πολύ πιο προσεκτικό τρόπο και με τα τωρινά δεδομένα λιγοστούς παίκτες από το υπάρχον ρόστερ.

Αγωνιστικά, ο Τραϊανός Δέλλας αφότου έκοψε το ρεπό της πρωτοχρονιάς σαν τιμωρία στους παίκτες του μένει να φανεί αν θα προβεί σε αλλαγές στο παιχνίδι της Κυριακής με το Αιγάλεω στο «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης».

Πηγή: sport-fm.gr