Τις ευχές του για καλά Χριστούγεννα έδωσε ο Σα Πίντο ευχαριστώντας παράλληλα τους ανθρώπους του ΟΦΗ για τη συνεργασία τους μέχρι τώρα, μιλώντας στην επίσημη σελίδα της ομάδας.

Ο προπονητής του κρητικού συλλόγου, αναφέρθηκε στη προσπάθεια που έχει γίνει μέχρι τώρα στην ομάδα, τονίζοντας πως υπάρχει ακόμα πολύς δρόμος μέχρι την εκπλήρωση του στόχου.

«Θέλω να ευχαριστήσω θερμά την διοίκηση και ειδικότερα τον πρόεδρο, τους παίκτες και τους συνεργάτες μου για την αρμονική συνεργασία που έχουμε μέχρι τώρα.

Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβα όλοι δίνουμε το 101% των δυνατοτήτων μας για να φανούμε αντάξιοι της μεγάλης ιστορίας του ΟΦΗ.

Πάνω από όλα όμως ευχαριστώ θερμά τον κόσμο της ομάδας που είναι συνέχεια στο πλευρό μας, μας στηρίζει καθημερινά και ειδικά στα παιχνίδια αντλούμε τεράστια δύναμη από την παρουσία του.

Μέχρι στιγμής δεν έχουμε καταφέρει και πολλά πράγματα. Είμαστε στα μισά της διαδρομής και θα πρέπει να συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό και με στόχο να γινόμαστε συνεχώς καλύτεροι.

Με την ευκαιρία θέλω να ευχηθώ σε όλο τον κόσμο να έχει καλά Χριστούγεννα, να περάσει καλές γιορτές με υγεία, χαρά και ευτυχία. Χρόνια πολλά και καλά σε όλους…».

Πηγή: Sport-fm.gr