Ο Πεπ Γκουαρντιόλα θεωρεί ότι και οι πρωταθλητές Ευρώπης έχουν δικαίωμα…στην ήττα, η οποία θα πρέπει να αφήσει ένα σημαντικό μάθημα για την τακτική των παικτών της Μπάγερν.

Ψύχραιμα και με ανωτερότητα δέχτηκε την ήττα της ομάδας του από τη Μάντσεστερ Σίτι ο τεχνικός της Μπάγερν Μονάχου. «Πρέπει να γνωρίζετε πως κι εμείς ακόμα μπορούμε να χάσουμε», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Πεπ Γκουαρντιόλα.

«Οι αντίπαλοι έχουν πολύ καλούς παίκτες και προπονητή, κι αυτό μας δυσκόλεψε», είπε αναφερόμενος στη Μαντσεστερ Σίτι και τον προπονητή της Μανουελ Πελεγκρίνι.

«Συγχαρητήρια στην Μάντσεστερ Σίτι για αυτή τη μεγάλη νίκη. Μερικές φορές χρειάζεται να χάνουμε κι εμείς και κάποιο παιχνίδι. Στη Μπουντεσλίγκα έχουμε κερδίσει τους πάντες. Στο Μάντσεστερ νικήσαμε 3-1, αλλά τώρα χάσαμε και καλούμαστε να το αντιμετωπίσουμε», ανέφερε.

«Συγχαίρω τους παίκτες για την επιτυχία τους και ελπίζω ότι καταλαβαίνουν τώρα πόσο δύσκολο είναι να παίζουμε στην Ευρώπη. Δεν είχαμε πάντα τον σωστό παίκτη στην κατάλληλη θέση μέσα στο γήπεδο. Πάνω σ’ αυτό πρέπει να εργαστούμε κι είναι το μάθημα που πήραμε», κατέληξε.

Πηγή: sport-fm.gr