Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Corriere dello Sport» ο «σούπερ Μάριο» αν και ήταν το πρώτο βιολί της Μίλαν στο δεύτερο μισό της περασμένης σεζόν, φέτος δεν είναι στα πρωταρχικά πλάνα του προπονητή του και φαίνεται ότι τα δεδομένα έχουν αλλάξει.

Οι άσχημες συμπεριφορές που είχε επιδείξει κατά το παρελθόν σε Μάντσεστερ Σίτι και Ίντερ, άρχισαν και πάλι να κάνουν την εμφάνισή τους και πλέον ο ιδιόρρυθμος στράικερ μπήκε στο… μάτι του κυκλώνα!

Πάντως, σύμφωνα πάντως με την ιταλική εφημερίδα, ο λόγος που οι ιθύνοντες της ομάδας θέλουν την αποχώρηση του παίκτη από το ρόστερ τους, είναι ο διάσημος μάνατζέρ του, ο Μίνο Ραϊόλα , με τον οποίο φαίνεται ότι έχουν έρθει σε οριστική ρήξη! Το γεγονός αυτό έχει ως αποτέλεσμα οι Μιλανέζοι να επιθυμούν την αποδέσμευση ακόμα τριών παικτών που εκπροσωπούνται από τον ίδιο μάνατζερ, τους οι Αμπάτε, Νιανγκ και Ρομπίνιο.

Όπως αποκαλύπτει μάλιστα με δημοσίευμά της η «Corriere dello Sport» ο απώτερος σκοπός των ανθρώπων της Μίλαν είναι να… αποχωριστούν τον Μπαλοτέλι στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο ώστε να βάλουν στα ταμεία ποσό που να αγγίζει τα 30.000.000 ευρώ.

Τέλος, το συγκεκριμένο ρεπορτάζ αναφέρει ότι σε περίπτωση που η Μίλαν προχωρήσει σε αυτές τις κινήσεις, τότε θα κινηθεί για την ενίσχυση της αμυντικής της γραμμής με τους Σανιά της Άρσεναλ και Μπουρδίσο της Ρόμα να βρίσκονται ήδη στο στόχαστρο.

Πηγή: sport-fm.gr