Σε πολύ δύσκολη κατάσταση βρίσκεται ο μπασκετικός Άρης, καθώς οι επιτελείς της βρίσκονται σε διαδικασία αναζήτησης χρημάτων (ποσό της τάξης των 100.000 ευρώ) για την τακτοποίηση οφειλών, αλλά και την άρση της ποινής απαγόρευσης μεταγραφών, κάτι που κινητοποίησε τον Ερασιτέχνη, καθώς στον αγώνα της ποδοσφαιρικής ομάδας με τον Ατρόμητο θα υπάρχουν κουπόνια στήριξης.

Όπως ενημέρωσαν από κοινοί ΚΑΕ και ΑΣ, «η προσπάθεια της ΚΑΕ ΑΡΗΣ για να σωθεί η παρτίδα στη φετινή σεζόν συνεχίζεται και ο Α.Σ. ΑΡΗΣ παραμένει αρωγός σ’ αυτήν. Ενημερώνουμε ότι στον αγώνα Κυπέλλου της ποδοσφαιρικής ομάδας του συλλόγου μας με τον Ατρόμητο Αθηνών, την Πέμπτη 6/2, 19:00, θα διατίθενται, μέσω του Ερασιτέχνη, κουπόνια οικονομικής ενίσχυσης της ΚΑΕ. Η τιμή τους θα είναι 5, 10 και 50 ευρώ και από τις 16:30, στην είσοδο κάθε θύρας του “Κλεάνθης Βικελίδης” θα υπάρχει άνθρωπος ορισμένος από τον Α.Σ. που θα δίνει κουπόνια στους φιλάθλους μας οι οποίοι θα δώσουν το “παρών” στον κρίσιμο αυτόν αγώνα.

Παράλληλα, ενημερώνουμε ότι συνεχίζεται η οικονομική ενίσχυση μέσω του λογαριασμού που έχει ανοίξει ο Α.Σ. ΑΡΗΣ στη VIVA, στην παρακάτω διεύθυνση: https://www.viva.gr/tickets/sports/as-aris-enisxusi-kae-aris/

Η διοίκηση της ΚΑΕ ΑΡΗΣ, την οποία όρισε μέσω Πρωτοδικείου ο Α.Σ. μετά την αποχώρηση του μεγαλομετόχου, Δημήτρη Γουλιέλμου, από τα κοινά του τμήματος μπάσκετ, προσπαθεί καθημερινά να κρατήσει όρθια την ομάδα η οποία βρέθηκε σε τραγικό σημείο λόγω των κακών χειρισμών του καλοκαιριού και της αρχής της σεζόν. Αυτή η προσπάθεια δεν μπορεί να έχει επιτυχία αν δε σταθούν στο πλευρό της όλες οι δυνάμεις του ΑΡΗ. Από τους θεσμούς και τους έχοντας οικονομική επιφάνεια, μέχρι τον τελευταίο φίλαθλο που μπορεί να συνδράμει και με το ελάχιστο ποσό.

Γνωρίζουμε ότι ο κόσμος έχει κληθεί πολλές φορές να βοηθήσει μία κατάσταση για την οποία δεν ευθύνεται ο ίδιος. Η τωρινή κατάσταση είναι μία απ’ αυτές τις περιπτώσεις. Όμως δεν μπορούμε να αφήσουμε τη ναυαρχίδα του συλλόγου μας να “βουλιάξει”. Όλοι στο πλευρό του Αυτοκράτορα».