Την σιγουριά του ότι ο Ολυμπιακός θα είναι έτοιμος την κατάλληλη χρονική στιγμή εξέφρασε ο Ερνέστο Βαλβέρδε στον Βαγγέλη Μαρινάκη. Αναλυτικά τι είπαν στη συζήτηση που είχαν οι δύο άνδρες:

«Δουλεύουμε καλά και είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών», ανέφερε αρχικά ο 46χρονος προπονητής και πρόσθεσε: «Προβλήματα δεν έχουμε. Πέρα από της καθημερινότητας. Κάποιοι τραυματισμοί, που τους ξεπερνάμε, και τέτοια θέματα. Καλά είμαστε».

Στη συνέχεια, ο Βάσκος τεχνικός ανέφερε:
«Είδα στα δύο τελευταία ματς και πάλι γεμάτο το Καραϊσκάκη και τον κόσμο να φεύγει ευχαριστημένος με το ποδόσφαιρο που παίζουμε», με τον μεγαλομέτοχο των «ερυθρολεύκων» να λέει: «Κι εμείς χαιρόμαστε για αυτό το πράγμα. Ο κόσμος βλέπει ότι ο Ολυμπιακός έχει δυναμική και είναι κοντά στην ομάδα. Αυτό που θέλουμε τώρα είναι να έχει και διάρκεια η ομάδα. Να συνεχίσουμε έτσι».

«Για αυτό δουλεύουμε», απάντησε ο Βαλβέρδε και ο Μαρινάκης ρώτησε: «Στα καθοριστικά παιχνίδια, θα πάμε δυνατά; Θα είμαστε δυνατοί;», με τον Ισπανό να ξεκαθαρίζει: «Ναι! Θα είμαστε πανέτοιμοι. Εγώ νιώθω ότι η ομάδα πάει καλά. Δουλεύουμε σωστά και αυτή η δουλειά έχει αρχίσει να βγαίνει στο γήπεδο. Και θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα βγει και στα εκτός έδρας παιχνίδια».

Όσον για τις «κοκορομαχίες» στο φιλικό με τους Νέους, ο Βαλβέρδε συμπλήρωσε: «Εμένα μου αρέσουν αυτά! Δείχνει ότι υπάρχει ανταγωνισμός κι ότι όλοι οι παίκτες θέλουν να δείξουν. Όλοι είναι στην τσίτα και όλοι καίγονται για να παίξουν. Ούτε η αντίδραση του Μήτρογλου με εκνεύρισε. Εγώ θέλω να προπονούνται καλά και να παίζουν καλά».

Πηγή: gazzetta.gr