Έτοιμος να καθίσει στον πάγκο της Καβάλας και να δουλέψει σκληρά για να πετύχει τους στόχους ενόψει της επόμενης σεζόν δήλωσε ο Γιάννης Τοπαλίδης στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6.

Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε πως και ο Βύζαντας είναι ένα ιστορικό σωματεία ενώ δεν θέλησε να αναφερθεί στο χρονοδιάγραμμα που θα χρειαστεί στη νέα του ομάδα.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Γιάννης Τοπαλίδης:

«Τόσο ο Βύζαντας όσο και η Καβάλα είναι δύο ιστορικά σωματεία που με νέα παιδιά μπορούν να πετύχουν πολλά πράγματα. Όσον αφορά την Καβάλα με την οποία συμφωνήσαμε να την αναλάβω, πιστεύω ότι θα κάνουμε καλή πορεία. Έχω αποδείξει από την θητεία μου στην Εθνική ομάδα ότι είμαι δουλευταράς και το ίδιο σκοπεύω να κάνω και τώρα».

Για τους στόχους του τη νέα σεζόν:
«Η ομάδα θέλουμε να κάνει μια καλή πορεία. Είναι πολύ νωρίς να μιλήσουμε για στόχους, όμως φιλοδοξούμε ότι θα καταφέρουμε να φτάσουμε ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα».

Για τα ρόστερ των άλλων ομάδων: «Τα πράγματα στην Ελλάδα αλλάζουν πολύ γρήγορα. Στον Βύζαντα για παράδειγμα κάναμε δοκιμές για τρεις μέρες και ήρθαν συνολικά 80παιδιά. Ταλέντα υπάρχουν πολλά όμως πρέπει να τα προσέξεις κατάλληλα. Όλες οι ομάδες έχουν πραγματοποιήσει μεγάλες αλλαγές στα ρόστερ τους και τα πράγματα δεν είναι ξεκάθαρα».

Για τον χρόνο που χρειάζεται για να παρουσιάσει έργο στην Καβάλα: «Είναι λογικό κάθε προπονητής να ζητάει χρόνο για να δουλέψει. Ωστόσο άλλες φορές μπορεί να βγει η δουλειά άμεσα, αυτά τα πράγματα κρίνονται στις λεπτομέρειες και στους παίκτες που έχει ο καθένας».

Πηγή: Sport-fm.gr