Το κύκλωμα στημένων αγώνων του Ραούλ Μπράβο έχει απλώσει τα πλοκάμια του και στην Ιταλία, με τον επιθετικό της Λάτσιο να ερευνάται για συμμετοχή με παράνομο στοιχηματισμό.

Ο Ραούλ Μπράβο είναι γνωστό πλέον ότι θεωρείται ως βασικός εγκέφαλος στο κύκλωμα στημένων αγώνων που ταλανίζει εδώ και περίπου ένα μήνα την Ισπανία και έχει την κωδική ονομασία «Οίκος. Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού κινδυνεύει πολύ σοβαρά, καθώς αντιμετωπίζει βαριές κατηγορίες και πέρασε και κάποιες μέρες εντός φυλακής.

Μόνο που όμως φαίνεται, το κύκλωμα είχε απλώσει τα πλοκάμια του και στην Ιταλία. Σαν κεραυνός έπεσε στη Serie A η είδηση ότι ανακρίνεται για το ίδιο ζήτημα και ο Τσίρο Ιμόμπιλε. Ο επιθετικός της Λάτσιο φέρεται να έχει στοιχηματίσει πολλάκις, κάτι που απαγορεύεται στο Καμπιονάτο και πιο συγκεκριμένα για αναμετρήσεις της Φροζινόνε.

Αυτό το έχει κάνει μέσω του Ματία Μαριότι (σ.σ.: υπάρχει ηχογραφημένη συνομιλία τους), ο οποίος είναι ο βασικός κατηγορούμενος στην Ιταλία, ότι χειραγώγησε αγώνες της Φροζινόνε, έπειτα από συνεννόηση με το κύκλωμα του Ραούλ Μπράβο. Ολα δείχνουν ότι η υπόθεση θα έχει συνέχεια και στη Serie A, καθώς άνοιξε η κερκόπορτα των στημένων κι εκεί.

Πηγή: gazzetta.gr