Η ήττα της Ίντερ από τη Λάτσιο με 1-0 το Σάββατο, έδινε την ευκαιρία στη Νάπολι να περάσει στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας κερδίζοντας τον εντός έδρας αγώνα με τη Μπολόνια. Ένα ματς που έμοιαζε εύκολο στα… χαρτιά, αλλά που στην πράξη αποδείχτηκε «παγίδα».

Οι γηπεδούχοι για ακόμα μία φορά δεν κατάφεραν να κρατήσουν το προβάδισμα στο σκορ και, δεχόμενοι δύο γκολ στο τέλος, ηττήθηκαν με 3-2 από την ομάδα του Στέφανο Πιόλι.

Η διακύμανση του σκορ ήταν εκείνη που ενόχλησε τον Βάλτερ Ματζάρι, όπως φάνηκε από όσα δήλωσε μετά το τέλος του ματς. «Για ακόμα μία φορά χάσαμε ένα παιχνίδι που θεωρούσαμε δικό μας.

Το ίδιο έγινε με την Τορίνο και με τη Μίλαν. Μετά το δεύτερο γκολ που πετύχαμε, νομίζαμε πως το παιχνίδι τελείωσε. Η Μπολόνια κατάφερε να ισοφαρίσει με το εκπληκτικό γκολ του Κονέ και μέχρι να συνέλθουμε, μας είχε ήδη τιμωρήσει με το τρίτο γκολ. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί όταν βρισκόμαστε μπροστά στο σκορ, νομίζουμε πως ο αγώνας έχει κριθεί υπέρ μας. Πρέπει να το διορθώσουμε αυτό και γρήγορα», είπε με πίκρα ο Ματζάρι.

Η Γιουβέντους έχει πάρει μια καλή διαφορά. Να θεωρούμε πως η πρώτη θέση έχει, ήδη, κριθεί; «Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα. Αλλά θα πρέπει να αρχίσει να χάνει βαθμούς και η Γιουβέντους.

Αν συνεχίσει να κερδίζει με άνεση τα παιχνίδια της, τότε καμία ομάδα δεν είναι ικανή να την καταδιώξει. Με το ρυθμό που έχει μέχρι τώρα, θα φτάσει στους 90 βαθμούς στο τέλος. Θα είναι μια… τερατώδης επίδοση», σχολίασε ο προπονητής της Νάπολι.

Πηγή: sport-fm.gr