Δεκτό έκανε η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ το τρίτο αίτημα του Αχιλλέα Μπέου για να ασχοληθεί ξανά με το ποδόσφαιρο, κάτι που σημαίνει ότι θα μπορεί να έχει πόστο στον ΝΠΣ Βόλος.

Ο δήμαρχος Βόλου εξέτισε επταετή πειθαρχική ποινή, ενώ υπενθυμίζεται πως τα δύο προηγούμενα σχετικά αιτήματά του, το 2012 και το 2014, είχαν απορριφθεί.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Η Επιτροπή Εφέσεων, αφού εξέτασε την από 24-7-2018 αίτηση ανακλήσεως κατ΄άρθρο 40 του Δικον. Κανονισμού Λειτουργίας Δικαστικών Οργάνων που υπέβαλε ο κ. Αχιλλέας Μπέος, μετά την έκδοση της με αριθμ. 58/2018 μη οριστικής αποφ. του Δικαστηρίου τούτου, με την οποία διετάχθη η επανάληψη συζήτησης της υπόθεσης προς συμπλήρωση των αποδείξεων, αποφάσισε τα εξής.

-Δικάζει με παρόντα τον αιτούντα, Αχιλλέα Μπέο του Νικολάου, την από 24-7-2018 αίτηση.

-Ανακαλεί εν μέρει την υπ’ αριθμ. 57/2018 μη οριστική απόφαση του Δικαστηρίου τούτου κατά τη διάταξη με την οποία επαναλήφθηκε η συζήτηση της υπόθεσης προς συμπλήρωση των αποδείξεων και με μάρτυρες.

– Δέχεται την αίτηση.

-Ακυρώνει: α) την υπ’ αριθμ. 204/2011 οριστική απόφαση της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής SUPER LEAGUE Ελλάδα και β) την υπ’ αριθμ. 179/2011 οριστική απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της Ε.Π.Ο. ως προς τις καταδικαστικές για τον αιτούντα διατάξεις τους.

-Απαλλάσσει τον αιτούντα από κάθε πειθαρχική κατηγορία που του αποδόθηκε με την από 12-7-2011 κατά τα αναφερθέντα στο σκεπτικό πειθαρχική δίωξη που άσκησε σε βάρος του ο Ποδοσφαιρικός Εισαγγελέας της Ε.Π.Ο.».