Ο Άριεν Ρόμπεν ανακοίνωσε πριν κάποιες ημέρες ότι αυτή θα είναι η τελευταία του σεζόν με την Μπάγερν Μονάχου, κάτι το οποίο έκανε λίγα 24ωρα αργότερα και ο Φρανκ Ριμπερί. Οι δύο τους αποτέλεσαν ένα από τα πιο «καυτά» δίδυμα πλάγιων επιθετικών στην ιστορία του ποδοσφαίρου, αλλά όπως όλα τα ωραία στη ζωή, κάποια στιγμή τελειώνουν.

Ο Ολλανδός άσος, που τον Ιανουάριο γίνεται 35 θα συνεχίσει μακριά από τη Βαυαρία την καριέρα του, με πιο πιθανό προορισμό την πατρίδα του, Ολλανδία. Φυσικά, υπάρχει η προοπτική για πιο… εξωτικούς προορισμούς και πιο παχυλά συμβόλαια, αλλά ο ίδιος δεν φαίνεται να «ψήνεται» με κάτι τέτοιο. Αυτό που έχει δηλώσει πολλές φορές ότι θα ήθελε, είναι να κλείσει την καριέρα του στις ομάδες από τις οποίες ξεκίνησε: στην Αϊντχόφεν και στην Γκρόνινγκεν.

Σύμφωνα με τον γενικό διευθυντή της PSV, η πρωταθλήτρια Ολλανδίας ήδη έκανε μια επαφή με τον Ρόμπεν και όπως προκύπτει από τα ρεπορτάζ, η περίπτωση επιστροφής του δουλεύεται αρκετά «ζεστά». Αν όλα πάνε καλά, τότε ο ίδιος θα επιστρέψει στο Αϊντχόφεν, με στόχο στη συνέχεια να πάει στο Γκρόνινγκεν, για να κλείσει στη σπουδαία του καριέρα. Ωστόσο, προς τα παρόν όλα αυτά είναι απλώς σενάρια.