Ως το 89′ το ματς ήταν 2-0 και όλα έδειχναν ένα… ήρεμο φινάλε στη νίκη του Ατρομήτου, που τον ξαναέφερε στη 2η θέση! Τελικά ένα φεστιβάλ γκολ σε 5 λεπτά διαμόρφωσε το χορταστικό 4-2 των γηπεδούχων κόντρα στον Άρη, που στο 1-0 έχασε πέναλτι με τον Γιουνές! 2 γκολ ο Κουλούρης, από ένα Σάκιτς, Ενσικουλού για τους νικητές!

Ένα ήρεμο παιχνίδι για 89 λεπτά στο Περιστέρι, έγινε… τρελό στις καθυστερήσεις! Το 2-0 του 89ου λεπτού, έγινε 4-2 για τον Ατρόμητο ο οποίος επέστρεψε στις νίκες, ανεβαίνοντας εκ νέου στην δεύτερη θέση και δείχνοντας με τον καλύτερο τρόπο πως η έως τώρα πορεία του στο πρωτάθλημα μόνο τυχαία δεν είναι. Απογοήτευσε για 89 λεπτά ο Άρης…

Ο Νταμίρ Κάναντι παρέταξε την ομάδα του για πρώτη φορά με 4-4-2 σε σχήμα ρόμβου. Ο Μέγιερι ήταν κάτω από τα γκολπόστ, με τους Ρισβάνη, Χατζηισαΐα στα στόπερ, τον Σάκιτς δεξιά και τον Γιαννούλη στα αριστερά. Αμυντικός μέσος ήταν ο Μάντσον με τους Μπουσουλάτζιτς και Νάτσο στα χαφ. Δεκάρι αγωνίστηκε ο Βασιλακάκης, με τον Μπρούνο να βρίσκεται δίπλα στον Κουλούρη.

Από την πλευρά του, ο Σάββας Παντελίδης, παρέταξε την ομάδα του με 4-3-3. Ο Κουέστα ήταν στο τέρμα, με τους Μαβράι, Βέλεθ μπροστά του, τον Τζανακάκη δεξιά και τον Μενέντες αριστερά. Οχτάρι ήταν ο Κολάσο, με τους Σιώπη, Μπάσα στα χαφ. Δεξί εξτρέμ ο Γκάμα, αριστερό ο Γκαρσία και στην κορυφή της επίθεσης ο Γιουνές.

Ανώτερος ο Ατρόμητος απέναντι στον χειρότερο φετινό Άρη

Το πρώτο ημίχρονο στο Περιστέρι δεν είχε πολλές φάσεις, με τον Ατρόμητο να είναι ο κυρίαρχος και να κυκλοφορεί με άνεση την μπάλα. Η πρώτη καλή στιγμή, σε ένα πρώτο 45λεπτο με λίγες καλές φάσεις, ήρθε στο 11′.

Τότε μετά από εκτέλεση φάουλ του Νάτσου, ο Χατζηισαΐας έπιασε κεφαλιά προς τα πίσω και ο Βέλεθ έδιωξε. Στη συνέχεια της φάσης, ο Μπουσουλάτζιτς σέντραρε από τα δεξιά, αλλά η κεφαλιά του Κουλούρη κατέληξε άουτ.

Μαγική μπαλιά Μπρούνο και γκολ ο Σάκιτς

Ό,τι δεν έκανε σε εκείνη τη φάση ο Ατρόμητος, το πέτυχε στο 16′. Ο Μπρούνο είδε τον Σάκιτς να έρχεται από τα δεξιά και του πέρασε με υπέροχο τρόπο την μπάλα. Ο Αυστριακός, κοντρόλαρε και πλάσαρε κάτω από τα πόδια του Κουέστα για το 1-0, μιας και ο Μενέντεθ που έκανε την προβολή δεν μπόρεσε να σώσει το γκολ.

Ο Άρης, το μόνο που έκανε στο πρώτο μέρος ήταν ένα σουτ με τον Γκάμα στο 41′, το οποίο πέρασε άουτ. Από την άλλη, οι Περιστεριώτες στο 42′ απείλησαν με τον Κουλούρη να σουτάρει άουτ, ενώ δίπλα του είναι ξεμαρκάριστος κι εντός περιοχής ο Βασιλακάκης.

Γιουνές αστόχησε, Κουλούρης ευστόχησε (με την δεύτερη)!

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν πάνω κάτω όπως και το πρώτο στο Περιστέρι. Ο Ατρόμητος είχε τον απόλυτο έλεγχο της αναμέτρησης και φαινόταν πως αργά ή γρήγορα θα έβρισκε το δεύτερο τέρμα για να… κλειδώσει την αναμέτρηση.

Κοντά στο 2-0 έφτασε στο 53′, όταν μετά από σέντρα του Γιαννούλη, ο Κουλούρης με γυριστό σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα χιλιοστά δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Κουέστα.

Στην επόμενη φάση, ο Άρης έφτασε πιο κοντά από ποτέ στο 1-1 και στο να… τιμωρήσει τον Ατρόμητο για την χαμένη ευκαιρία του Κουλούρη. Ο Μαβράι κέρδισε πέναλτι από τον Μπουσουλάτζιτς, με τον Γιουνές να αναλαμβάνει την εκτέλεση. Ο επιθετικός του Άρη όμως είχε μια άσχημη εκτέλεση, με τον Μέγιερι να σώζει στην δεξιά του γωνία.

Αφού ο Άρης δεν… τιμώρησε τον Ατρόμητο, το έκαναν οι Περιστεριώτες. Στο 59′, τρία λεπτά μετά το χαμένο πέναλτι του Γιουνές, ο Κουλούρης που νωρίτερα είχε αστοχήσει, ευστόχησε από την ίδια θέση. Σέντρα του Γιαννούλη, πλασέ του Κουλούρη και 2-0, με τον Ατρόμητο επί της ουσίας να… αγκαλιάζει το τρίποντο.

Ο Ατρόμητος είχε ευκαιρία και για τρίτο τέρμα στο 81′, αλλά το πλασέ του Μούγιακιτς από πλάγια δεξιά απέκρουσε ο Κουέστα.

Τέσσερα γκολ από το 89′ έως το 94′!

Απίθανο ήταν το φινάλε της αναμέτρησης στο Περιστέρι. Ενώ όλα έδειχναν πως το 2-0 θα είναι αυτό που θα σφραγίσει τις προσπάθειες των δύο ομάδων, από το 89′ κι έπειτα είδαμε ότι δεν είχαμε δει για 89 λεπτά!

Αρχικά ο Γκάμα βρήκε τον Κωνσταντινίδη στα δεξιά κι αυτός ψύχραιμα με πλασέ μείωσε σε 2-1, βάζοντας την ομάδα του εκ νέου στο παιχνίδι. Στη συνέχεια, ο Άρης βγήκε όλος μπροστά για την ισοφάριση, με αποτέλεσμα στο 91′ ο Κουλούρης να γίνει κάτοχος της μπάλας πίσω από την σέντρα, ο Κουέστα είχε βγει πολύ από την περιοχή του και τον πλάσαρε για το 3-1.

Με την σέντρα μετά το 3-1 όμως, ο Άρης βρήκε και πάλι γκολ! Ο Διαμαντόπουλος έπιασε ένα ξερό σουτ, η μπάλα κόντραρε στον Ρισβάνη και κατέληξε στα δίχτυα του Μέγιερι για το 3-2 στο 92′. Όμως η… τρέλα των καθυστερήσεων στο Περιστέρι δεν τελείωσε εκεί!

Στο 94′ ο Κουλούρης πέρασε στον Ενσικουλού, ο οποίος πλάσαρε ιδανικά με το δεξί διαμορφώνοντας και το τελικό 4-2. Με αυτό το σκορ, ο Ατρόμητος επέστρεψε στις νίκες κι επέστρεψε μετά από απουσία μιας εβδομάδας στη δεύτερη θέση.

Οι συνθέσεις:

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Μέγιερι, Σάκιτς, Γιαννούλης, Νάτσος, Ρισβάνης, Χατζηισαΐας, Μπουσουλάτζιτς, Μάντσον (52′ Μούγιακιτς), Βασιλακάκης (82′ Καρασαλίδης), Μπρούνο (86′ Ενσικουλού), Κουλούρης

Άρης (Σάββας Παντελίδης): Κουέστα, Μπάσα (76′ Διαμαντόπουλος), Κολάσο (46′ Ματίγια), Γκαρσία, Γκάμα, Γιουνές, Τζανακάκης (64′ Κωνσταντινίδης), Μενέντες, Σιώπης, Μαβράι, Βέλεθ

Πηγή: gazzetta.gr