Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται, και το Μουντιάλ άρχισε με τους καλύτερους οιωνούς για τους Γκανέζους, το κλείσιμο του ομίλου ήταν ιδανικό και πλέον όλοι είναι έτοιμοι για την υπέρβαση. Ο Σουλεϊμάν Μουντάρι μιλά για τις προοπτικές που υπάρχουν, εκφράζει την αισιοδοξία του, όπως και για την μετά-Μουρίνιο εποχή στην Ίντερ. «Υπάρχουν προοπτικές γι’ αυτή την ομάδα, έχει δυνατότητες και σίγουρα θα είναι η ομάδα έκπληξη της Αφρικής σε αυτή τη διοργάνωση. Στόχος μας είναι να φτάσουμε όσο ψηλότερα γίνεται, υπάρχει ο ενθουσιασμός, αλλά και η συγκέντρωση που απαιτείται για το σκοπό σου» τόνισε ο Μουντάρι.

Η μετά – Μουρίνιο εποχή στην Ίντερ δεν προβληματίζει τον Μουντάρι, ο οποίος αισθάνεται σίγουρος για τους «νερατζούρι» και δεν διστάζει να τονίσει πως η ομάδα του μπορεί να επαναλάβει τον άθλο της φετινής σεζόν. «Εμείς κοιτάζουμε μπροστά. Έχουμε εξαιρετική ομάδα, θα γίνουν αυτά που πρέπει και πιστεύω πως μπορούμε και την επόμενη σεζόν να πετύχουμε ανάλογα πράγματα».

Όσο για τον Μπερνάρντ Κουμορτζί ο 26χρονος μέσος είχε να πει ένα καλό λόγο:«Είναι ταλαντούχος παίκτης και μπορεί να αντεπεξέλθει στις δυσκολίες μιας μεγάλης ομάδας. Πιστεύω πως μπορεί να πάρει ευκαιρίες στο μέλλον και να τα καταφέρει.

πηγή: gazzetta.gr