Με μεγάλο ενθουσιασμό υποδέχτηκαν τα παιδιά και το προπονητικό team του 2ου Triple Crown Basketball Camp, τον  Στο 2ο Triple Crown Basketball Camp βρέθηκε ο «μπέμπης» του Ελληνικού μπάσκετ, Φάνης Χριστοδούλου, ύστερα από πρόσκληση που δέχτηκε από τους ιδρυτές του, Φραγκίσκο Αλβέρτη, Δημήτρη Παπανικολάου και Ευθύμη Ρεντζιά.

« Επειδή οι περισσότεροι λόγω ηλικίας δεν γνωρίζετε τον Φάνη, θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι υπήρξε ένας από τους καλύτερους παίχτες της γενιάς του σε Ελλάδα και Ευρώπη. Η παρουσία του σήμερα εδώ είναι μια μεγάλη τιμή για όλους και θα ήθελα να τον καλωσορίσουμε με ένα μεγάλο χειροκρότημα», τόνισε ο φίλος και πρώην συμπαίκτης του στην εθνική, Ευθύμης Ρετζιάς.

«Καταρχάς χαίρομαι πολύ που βρίσκομαι σήμερα εδώ ανάμεσα σας. Περνώντας τη μέρα μου εδώ και παρακολουθώντας τη δουλειά που γίνεται θα ήθελα να σας πω ότι πρέπει να νιώθετε πολλοί τυχεροί. Εγώ όταν ήμουνα στην ηλικία σας έπαιζα σε αλάνες και μπορώ να πω ότι τυχαία ξεκίνησα το μπάσκετ σε ηλικία δεκατεσσάρων- δεκαπέντε ετών. Εδώ υπάρχουν οι σωστές υποδομές για αναδειχθούν στο μέλλον πάρα πολύ καλοί παίχτες που μπορούν να στελεχώσουν ομάδες της Α1 και της εθνικής ομάδας. Σας εύχομαι να προπονείστε καλά, με προσοχή και καλές διακοπές», είπε ο μεγάλος «μπέμπης» του ελληνικού μπάσκετ.