Μπορεί ο ΟΦΗ να είναι στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας της Super League, με μόλις 2 βαθμούς, αλλά ο Πέδρο Μαρτίνς γνωρίζει ότι δεν θα είναι καθόλου εύκολη η αποστολή του Ολυμπιακού για τον αγώνα της Κυριακής (20:30) στο «Γεντί Κουλέ».

Ο Πορτογάλος τεχνικός εξήγησε στους ποδοσφαιριστές του πως οι Κρητικοί έχουν πολλά κίνητρα, με βασικότερο την ανάγκη συλλογής βαθμών και για τον λόγο αυτό δεν θέλει κανείς να υποτιμήσει τον προσεχή αντίπαλο.

Στις δοκιμές που έκανε χθες ο Μαρτίνς, είχε στο κέντρο της άμυνας Μιράντα και Βούκοβιτς, ενώ φαίνεται πως για τη μεσαία γραμμή θα πάει με τριάδα Γκιλέρμε, Νάτχο και Τουρέ. Επίσης, στο δεξί άκρο της άμυνας δοκίμασε τον Τοροσίδη, ενώ στο μυαλό του είναι και ο Κούτρης, προκειμένου και να πάρει την ευκαιρία του, αλλά και να αποφορτιστεί ο Τσιμίκας, που είχε γεμάτα ματς με την Εθνική.

Επίσης, για τους Πειραιώτες ακολουθεί και το ματς στο Λουξεμβούργο, οπότε η καλύτερη δυνατή διαχείριση του ρόστερ είναι επιβεβλημένη, ειδικά τώρα μετά την επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Πάντως, η ουσιαστική δοκιμή αναμένεται για σήμερα, ενώ οι άνθρωποι του Ολυμπιακού παρουσιάζονται ανήσυχοι και για την εικόνα του αγωνιστικού χώρου στο «Γεντί Κουλέ».