Λιγότερο από μια εβδομάδα μένει για την έναρξη της νέας Super League και ακόμη στον Παναθηναϊκό δεν έχουν αποκτήσει ούτε τον βασικό επιθετικό, ούτε τον παίκτη (ή τους παίκτες) που θα τον πλαισιώσει. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχουν βρεθεί αυτοί οι παίκτες…

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα εφημερίδας, οι Γιώργος Δώνης και Νίκος Νταμπίζας έχουν φτάσει στον «εκλεκτό», όμως αυτός είναι… αλμυρός και χρειάζεται μια οικονομική υπέρβαση. Αυτή θα γίνει μόνο εάν συμβάλει ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ, ο οποίος -βάσει σχεδιασμού- θα αναλάβει τις τύχες του «τριφυλλιού» με την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της ΠΑΕ.

Συγκεκριμένα, όπως γράφει η Live Sport, προπονητής και τεχνικός διευθυντής των «πράσινων» εντόπισαν μια εξαιρετική περίπτωση φορ που μπορεί να συνεισφέρει άμεσα, καθώς έχει κάνει προετοιμασία με την ομάδα του. Πρόκειται, ωστόσο, για ποδοσφαιριστή που έχει κασέ κοντά στο 1 εκατ. ευρώ, ενώ δεσμεύεται και με συμβόλαιο. Οπότε, θα χρειαστούν χρήματα και για την αγορά του.

Ο Νταμπίζας έχει προχωρήσει τις επαφές για να γίνει άμεσα η μεταγραφή, αρκεί να δοθεί το απαραίτητο ποσό από τον Ταϊλανδό επιχειρηματία και το fund που εκπροσωπεί. Ειδάλλως, εάν το κονδύλι αυτό δεν εγκριθεί, τότε ο Παναθηναϊκός θα επιστρέψει στο αρχικό πλάνο για επιθετικό με κασέ 400-500 χιλιάδων ευρώ, ο οποίος είτε θα είναι ελεύθερος, είτε θα έρθει δανεικός.