Δύο είναι τα σίριαλ του φετινού καλοκαιριού για τον ΠΑΟΚ και αφορούν το μέλλον ισάριθμων ποδοσφαιριστών της ομάδας. Του Στέλιου Μαλεζά και του Δημήτρη Σαλπιγγίδη. Όλα δείχνουν πως για την περίπτωση του Έλληνα κεντρικού αμυντικού ακόμη και εντός της ημέρας θα υπάρξουν οριστικές εξελίξεις.

Ο Μαλεζάς αναμένεται να λάβει την τελική του απόφαση σχετικά με το πού θέλει να συνεχίσει την καριέρα του. Ο ποδοσφαιριστής έχει μπροστά του δύο πιθανά σενάρια. Το πρώτο είναι να κάνει το μεγάλο βήμα και να δοκιμάσει τις δυνάμεις σε ένα καλύτερο πρωτάθλημα, όπως είναι η Bundesliga, λέγοντας «ναι» στην πρόταση της Φορτούνα Ντίσελντορφ. Το δεύτερο είναι να παραμείνει στον ΠΑΟΚ ανανεώνοντας το συμβόλαιό του μέχρι το 2015.

Ο Γιώργος Δώνης μιλώντας μετά τη φιλική ήττα 2-0 από την Αϊντχόφεν, ξεκαθάρισε πως θέλει να κρατήσει τον παίκτη, ο οποίος έχει ένα χρόνο ακόμη συμβόλαιο, τόνισε όμως, πως δεν μπορεί να παραμείνει αν δεν το θέλει ο ίδιος.

Συνάντηση θα έχουν σίγουρα πάντως, οι παράγοντες των δύο ομάδων, προκειμένου να διαπιστωθεί κατά πόσο τα ανταλλάγματα που προσφέρουν οι Γερμανοί καλύπτουν τους Θεσσαλονικείς.

Πηγή: sport-fm.gr