Στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ επί ολλανδικού εδάφους ενσωματώθηκαν για πρώτη φορά οι τρεις διεθνείς του «Δικεφάλου του Βορρά». Οι Μαλεζάς, Σαλπιγγίδης και Σταφυλίδης συμμετείχαν στο πρόγραμμα της Πέμπτης μετά την ειδική άδεια που είχαν οι δύο πρώτοι λόγω της συμμετοχής τους στο Euro, όσο και ο «μικρός» της παρέας λόγω της συμμετοχής του στο Ευρωπαϊκό Νέων στην Εσθονία.

Οι τρεις παίκτες έδειξαν ότι χρειάζονται… δουλειά για να επανέλθουν στο επίπεδο ετοιμότητας που θα τους χρειαστεί για τα επίσημα παιχνίδια ο Γιώργος Δώνης, ώστε να φτάσουν τους υπολοίπους. Και σίγουρα ως προς τη φυσική κατάσταση, θα βελτιωθούν όσο περνούν οι προπονήσεις, όμως θα χρειαστεί να δώσουν περισσότερο «βάρος» στο μέρος της τακτικής, ώστε να μπουν άμεσα στα «θέλω» του Έλληνα τεχνικού.

Μάλιστα, την ώρα που ο Δώνης έδινε οδηγίες στους παίκτες του, η ελληνική τριάδα έπαιρνε «ιδιαίτερα μαθήματα» από τους βοηθούς του προπονητή του ΠΑΟΚ, ώστε να «μπουν» πιο γρήγορα στο… πνεύμα της ομάδας και τη νέα φιλοσοφία που καλείται να περάσει ο νέος τεχνικός.

Πηγή: Sport-frm.gr